USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mahallelinin 'navigasyon' isyanı

Adana'da tır sürücüleri, oto yoldan çıkıp D-400 Karayolu'na ulaşmak isterken, navigasyon cihazının yönlendirmesiyle Acıdere Mahallesi'ndeki 5 metrelik yola girmek zorunda kalıyor. Dar sokakta manevra yapamayıp, geri dönüp güzergah değiştirmek isteyen sürücüler, mahalledeki e

Mahallelinin 'navigasyon' isyanı
22-02-2021 16:06
Google News

Doğu ve Güneydoğu Anadolu kentlerinden getirdikleri çeşitli ürünleri, Adana'daki teslimat adreslerine ulaştırmak isteyen tır sürücüleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'ndan, Adana Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (AOSB) gişelerinden çıkıp, D-400 Karayolu'na ulaşmak için navigasyon cihazının yönlendirmesiyle rotayı, merkez ilçe Sarıçam'a bağlı Acıdere Mahallesi'ne çeviriyor.

Ancak genişliği 3 metreye kadar ulaşan tırların, mahalle arasındaki 5 metrelik dar sokakta ilerlemesi pek de mümkün olmuyor. Virajlar nedeniyle manevra da yapamayan araçlar, geri dönüp rota değiştirmek zorunda kalıyor. Dorse yüksekliği 4.5 metreye kadar ulaşan tırlar, mahalledeki elektrik direk ve tellerine zarar verip, saatler süren kesintilere neden olup, evlerin duvarlarına da çarpıp yıkıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?