USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Lifepark Açıldı !

Şehrin müzik dolu yeni yaşam merkezi Lifepark, görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Ünlü sanatçılar Ceylan Konat ve Uygar Doğanay’ın sahne aldığı gecede davetliler gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

Lifepark Açıldı !
26-09-2017 14:53
Google News
Erikçe Ormanı içinde bulunan Life Park, hafta sonu kapılarını hizmete açtı. Zengin menüsü ve eşsiz manzarası ile Erikçe’nin zirvesinde misafirlerini ağırlamaya başlayan Lifepark’ın açılışı görkemli bir şekilde oldu. Lifepark’ın açılış törenine Adana’nın tanınmış işadamlarından İskender Karagiydiren’in yanı sıra Hasip Şahin ve Atilla Yıldırım da katıldı.

’"

Türk mutfağının meze zevkini harmanlayan restoranda müşterilern farklı bir deneyim yaşamak ve nezih bir şekilde vakit geçireceği kaliteli bir mekan olan Life Park’ın açılışında ünlü sanatçılar Ceylan Konat ve Uygar Doğanay da sahne aldı. Açılışa katılan davetliler Konat ve Doğanay’ın söylediği birbirinden güzel türkülerle gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

’"

İş yemeği, özel bir davet yada keyifli bir akşam yemeği arayanların adresi olmaya aday Lifepark, kendine özel birçok lezzet ön plana çıkıyor. Düğün, kına, nişan, mezuniyet baloları, toplantı Organizasyonları , Kahvaltı ve çeşitli etkinliklerle misafirlerini ağırlamayı bekleyen Lifepark, farklı dekorasyonu ve farklı lezzetleriyle müşterilerini en iyi şekilde ağırlamayı amaçlıyor. Musa BAŞ

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?