USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kuyumcudan 130 bin TL çalan hamile kadın, kendisini nişanlısının azmettirdiğini itiraf etti

Zonguldak'ta kuyumcudan 130 bin liralık altını alarak kayıplara karışmasının ardından yakalanan kadın, hamile olması nedeniyle serbest bırakıldı. Kadın, ifadesinde hırsızlık için nişanlısının kendisini azmettirdiğini itiraf etti.

Kuyumcudan 130 bin TL çalan hamile kadın, kendisini nişanlısının azmettirdiğini itiraf etti
11-08-2021 00:41
Google News

Zonguldak'taki bir kuyumcu dükkanında 130 bin TL değerinde altın çalan ve polis ekiplerinin kısa süredeki çalışması sonucunda yakalanan hamile kadın adliyede verdiği ifadede, kendisini nişanlısının azmettirdiğini söyledi.Şüpheli hamile olduğu gerekçesiyle adli kontrolle serbest bırakılırken gözaltına alınan nişanlısının adliyedeki sorgusu sürüyor.

DALGINLIĞINDAN FAYDALANDI

Kuyumcular Çarşısı'nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, F.G. isimli bir kadın, girdiği kuyumcuda altın satın almak istediğini belirtti. Altınlara baktığı sırada görevlinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak piyasa değeri yaklaşık 130 bin lira olan altınları alarak kaçmaya çalıştı.

İLERLEYEN HAMİLELİĞİ NEDENİYLE BIRAKILDI

Ekiplerin yakaladığı kadın sevk edildiği adliyede kendisini nişanlısının azmettirdiğini itiraf etti. İlerleyen hamileliği sebebiyle adli kontrolle serbest bırakılan F.G.'nin nişanlısı ise ekiplerce gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen F.G.'nin nişanlısının sorgusu sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?