USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Küşlemeci Kebaphan’a tam not

UNESCO’nun Gaziantep’i gurme kentler arasına almasıyla birlikte kent genelinde başlatılan tanıtım çalışmalarına Küşlemeci Kebaphan’dan destek geldi. Başpınar yolu üzerinde yeni mekanına geçen Küşlemeci Hüseyin Usta’ya tam not verildi.

Küşlemeci Kebaphan’a tam not
28-05-2016 09:41
Google News
Abdulkadir Konukoğlu Camii, açılışı sonrası Başpınar yolu üzerindeki Küşlemeci Kebaphan’ı ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, mekana hayran kaldıklarını ifade ettiler.

Küşlemeci Hüseyin Usta’yı iş dünyasının çoğu tanıyor. Hem kendini hem de lezzetlerini Başpınar’a gidip de bilmeyen neredeyse yok. Sıcak ve samimi bir atmosferde küşleme, kebap, beyran ve katmerin en leziz halini tadıyorsunuz. Mekanın doğallığı keyfinize keyif katıyor. Hüseyin İbili ve Oğuz İbili’nin baba-oğul birlikte işlettikleri “Küşlemeci” tek cümleyle lezzeti şölene dönüştürüyor. İşletme sahibi Hüseyin İbili, “Gaziantep mutfağının farklı lezzetlerinin bir arada bulunduğu mekanımıza hepinizi bekliyoruz” dedi.

 

 

İŞİN SIRRI ETTEN İYİ ANLAMAKTA

 

Kasaplıktan kebapçılığa geçiş yaptıklarını dile getiren Hüseyin İbili, lezzetin sırrını şöyle açıklıyor: “Etten iyi anlaman lazım ki kebapçılığı yapabilesin. Kebap her etten olmuyor. Genç tokludan olacak ve iyi bir usta pişirecek. Gazianteplilere kebap beğendirmek zor. Hepsi gurme gibi, damak tadı en üst düzeyde. Çok şükür biz her kesim tarafından takdir ediliyoruz. Müşterilerimizin çoğu da aile ve sanayicilerimizden oluşuyor. Hemen hemen her sanayicimiz buraya geliyor.”

 

KÜŞLEME ÇOK ÖZEL BİR ETTİR

Küşleme bir koyundan iki parça çıkar. Her parçası yaklaşık 200 gram gelir. Çok özel bir ettir. Çok yumuşak ve lezzetlidir. Bu lezzeti de buraya gelen tüm müşterilerimizle paylaşıyoruz. Önce fındık lahmacunla başlıyoruz. Ardından kuşbaşı geliyor. Daha sonra simit kebabı. Finalde ise küşleme gelir. Tatlı olarak da havuç dilimi ve katmerimiz var. Katmerimiz de çok beğeniliyor. pusula
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?