USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kurt: Amaçladığımız hedeflerin başında birliktelik geliyor

Gaziantep Basın Cemiyeti, ilk genişletilmiş yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Kurt: Amaçladığımız hedeflerin başında birliktelik geliyor
24-03-2016 14:53
Google News
Gaziantep Basın Cemiyeti, ilk genişletilmiş yönetim kurulu toplantısını Royal Hotel’de gerçekleştirdi. Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt’un düzenlediği toplantıya Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı ve Hakimiyet Gazetesi sahibi Abdullah Sabri Kocaman ile Gaziantep 27 Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi’nin yanı sıra Gaziantep basınından bir çok gazeteci ve basın çalışanı katıldı. Toplantıda konuşan Arif Kurt, Gaziantep Basın Cemiyeti’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, yaptığı açıklama, “2015 yılı Temmuz ayında derneğimizi kurduk. Kuruluşunu özellikle basın bayramına denk getirdik. Amaçladığımız hedeflerden bir tanesi en başta birlikteliktir. Biz bugünkü yemekte gördük ki bu birlikteliğin aslında ne kadar kıymetli olduğuydu. Birlikteliğin ne kadar ihtiyaç duyulan bir mesele olduğunu bir araya gelerek görmüş olduk. Sonuç olarak biz derneğimizi kurduktan sonra mesleki anlamda Gaziantep’te sadece yerelde kalmayıp bölgede bir federasyona, akabinde de Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na üye olarak aslında bir anlamda Türkiye’de bu işin çatı örgütü olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na katılımı sağlamış oluyoruz sizler adına” dedi. 


KOCAMAN KUMPASI ANLATTI



Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Abdullah Sabri Kocaman, FETÖ ile bağlantılı bazı odakların kendisine yönelik gerçekleştirdiği kumpası ve bu kumpasın nasıl bozulduğunu anlattı. Gaziantep Basın Cemiyeti’nin gerçekleştirdiği ilk genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında konuşan Kocaman, bu davanın arkasını bırakmayacağını ve kendisine yönelik yapılan kumpası gerçekleştiren FETÖ bağlantılı odakların er ya da geç yargılanacağını söyledi.

Kocaman, yaptığı açıklamada, “Bu zulüm, bu kumpas, bir insana yapılmaz. Yüce Türk adaletine güveniyorum. Bunun hesabını sonuna kadar soracağım. Kaçış yok, kurtuluş yok… Bugün bana yapılan bu zulüm, yarın sizlere de yapılabilir. FETÖ’nün kuvveti, paranın egemenliği ile birleşip bu ülkeyi bugün bu hale getirmiştir. Bunun tek sorumlusu bunlardır. Bana bu tuzağı yapan, kahpeçe sırtımdan vuranlar, arkamdan arı gibi sokan FETÖ bozuntuları 3 yıl hürriyetimi tahdit etmişlerdir. Bunun hesabını sormak benim namus ve şeref borcumdur” ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?