USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kurra Hafız Demirkol'dan depremde hayatını kaybedenlere maneviyat dolu bağış

Eğitimci Yazar Kurra Hafız Mahir Demirkol sosyal medya hesabındaki bir paylaşımında depremde hayatını kaybetmiş kimselere yönelik yapmış olduğu maneviyat dolu bağışı açıkladı.

Kurra Hafız Demirkol'dan depremde hayatını kaybedenlere maneviyat dolu bağış
16-02-2023 18:48
Google News

Türkiye, Kahramanmaraş depremlerinin yaralarını sarabilmek için yekvücut oldu. Meydana gelen tahribatın önünü alabilmek için önceki gün düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" programında 115,1 milyar Türk Lirası para bağışı toplandı.

'Türkiye Tek Yürek' ortak yayında yardım kampanyası: İşte toplanan dev bağış miktarı...'Türkiye Tek Yürek' ortak yayında yardım kampanyası: İşte toplanan dev bağış miktarı...

Kastamonu'nun ünlü hocalarından Kurra Hafız Mahir Demirkol da hayatını kaybetmiş kimselere yapmış olduğu maneviyat dolu bağışı açıkladı.

Asrın dayanışmasının yaşandığı ortak yayında yardım gecesine katılan isimler konuştuAsrın dayanışmasının yaşandığı ortak yayında yardım gecesine katılan isimler konuştu

35 YILLIK BİRİKİM

Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Diyanet Akademisi Kastamonu Dini İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi olan Mahir Demirkol, bin adet hatmi şerifi dua babında Hakk'a yürümüş vatandaşlarımız için bağışladığını açıklayıp şu ifadeleri kullandı:

"Belki ünlüler kadar maddi destek veremedim ama 35 yıldır düzenli olarak yapmaya çalıştığım hatimlerden 1000 adet hatmi şerifi, dua niyeti ile depremde hayatlarını kaybeden kardeşlerimizin ruhuna ithaf ediyorum."

Son açıklanan rakamlarda 36 bin 187 vatandaşımızın deprem nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenilmişti. Kurra Hafız Mahir Demirkol, 35 yıllık birikimini bu sözlerle vefat etmiş vatandaşlarımıza bağışladı.

Kurra Hafız Mahir Demirkol Hoca'nın ders anlatımı sırasındaki bir görüntüsü

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?