USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Küçükçekmece’de inşaatın istinat duvarı çöktü, çökme anı kameraya yansıdı

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan inşaatın istinat duvarında çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle bir üniversitenin binasında çatlaklar oluştu. İstinat duvarının çökme anı saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Küçükçekmece’de inşaatın istinat duvarı çöktü, çökme anı kameraya yansıdı
23-10-2022 20:29
Google News

Küçükçekmece'de, bulunan bir inşaatın istinat duvarında çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle inşaat alanının yan tarafında bulunan bir üniversitenin binasında çatlaklar oluştu. Üniversitede bulunan öğrenciler büyük panik yaşarken ardından tahliye edildi. İnşaat alanın yanında bulunan binalarda oturanlar ise korkudan kendilerini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Üniversite binasında ve konteynerda çökme tehlikesi olduğu öğrenildi. Öte yandan, istinat duvarının çökme anı saniye saniye kameraya yansıdı.

Çökme anında deprem olduğunu düşündüklerini söyleyen Bessi Salman, "İnşaatın vermiş olduğu zarardan dolayı biz buradayız. Evimizde otururken bir gürültü hissettik. Deprem oldu sandık. Baktık oradan duvar yarılmış zaten bizim bina 40 yıllık bir bina. Bizim hiçbir hayat güvencemiz yok. Tedbir alınmadı biz sürekli evin içinde sallanıyoruz" diye konuştu.

Veysel Ensar Gökçegözog
 

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?