USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Kritik görüşme

7 Haziran seçimlerinin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile Beşbetep Külliyesi’nde başbaşa görüştü.

Kritik görüşme
13-06-2015 19:58
Google News
Görüşmede, seçim sonuçlarının değerlendirilmesi yapıldı. Görüşmeyi değerlendiren Tayyar, “Reis, kendinden emin, geleceğe dair çok umutlu” dediCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile 1 saati aşkın süre başbaşa görüştü. Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ani daveti üzerine gerçekleşen görüşme Beştepe Külliyesinde gerçekleşti.

Erdoğan’ın daveti üzerine Tayyar, akşam saatlerinde Beştepe Külliyesine geçti. Erdoğan ve Tayyar’ın görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. İkilinin görüşmesinde seçim sonrası son gelişmeler ele alındı. Gaziantep’in seçim sonuçlarına yönelik değerlendirmelerin de yapıldığı görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Tayyar’dan görüşme açıklaması…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Beştepe’ye davet edilen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, görüşmenin içeriğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tayyar’dan Gaziantep’teki oy kaybının nedenleri ile ilgili bilgiler aldığı öğrenildi. Görüşmeda ayrıca seçimle ilgili siyasi gelişmeler ve seçim sonrası gündem de değerlendirildi. 

Tayyar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin çok verimli geçtiğini söyledi.

Görüşmenin ardından gece geç saatlerde sosyal medyadan görüşmeyi doğrulayan Tayyar, şunları yazdı: “ Akşam saatlerinde Beştepe’deydim. Reis kendinden emin, geleceğe dair çok umutluydu. Huzurla ayrıldım, Rabbim korusun.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?