USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Konukoğlu, Basın Bayramı’nı Kutladı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, basın mensuplarının ‘’24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı’’nı en iyi dilekleriyle kutladı.

Konukoğlu, Basın Bayramı’nı Kutladı
23-07-2015 18:11
Google News
Konukoğlu, yayımladığı kutlama mesajında, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, sansür ve kısıtlamalara maruz kalmadan görevini yerine getirmesinin demokrasinin temel gereklerinden birisi olduğunu belirtti.

 

Günümüzde hızla gelişen kitle iletişim araçlarıyla birlikte basın kuruluşlarının etkinliğinin her geçen gün arttığına işaret eden Adil Konukoğlu, kamuoyunun doğru aydınlatılması için basının güvenirliliği ve tarafsızlığının büyük önem taşıdığını vurguladı.

 

‘’Basının milletin gözü, kulağı ve sesi’’ olduğunu ifade eden Konukoğlu, mesajında şunları kaydetti:

 

‘’Bilginin en büyük güç olduğu çağımızda basının sorumluluklarını etkin bir şekilde yerine getirebilmesinin şartı, basın özgürlüğünün sağlanması ve korunmasıdır. Mesleklerinin yıpratıcı ve zor koşullarına rağmen görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret eden gazetecilerin, iş güvencesine ve daha iyi koşullara kavuşması önemlidir. Bu yönde atılan adımlar sadece basınımızın değil aynı zamanda demokrasimizin de güçlenmesini sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, sansürün kaldırılışının 107. yıldönümünde, ilimiz basınına bundan böyle de ilkeli ve tarafsız anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diler, bayramlarını kutlarım.’’
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?