USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

KONGRE YOK ! ÜYELER GERİ DÖNECEK

Gaziantepspor’da yaşanan krizlere her geçen dakika yenisi ekleniyor. Daha önce 14 Eylül’de yapılması planlanan olağanüstü kongrenin iptaline karar verildi. Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci’nin devreye girmesiyle birlikte hem üyeler geri dönebilecek, hemde kongre iptal oldu.

KONGRE YOK ! ÜYELER GERİ DÖNECEK
13-09-2017 14:44
Google News
YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI

Başkan adayı Huzeyfe Durmaz’ın karar defterini alarak tüm üyeleri silmesi ve kendine yakın isimleri yeniden üye yapması sonrasında şikayetçi olan Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci’nin bu başvurusu sonuç verdi. Mahkemenin kongrenin iptali, üyelerin geri dönmesi için karar alma aşamasında olduğu öğrenilirken yürütmeyi durdurma kararı alınacağı öğrenildi. Yürütmeyi durdurma kararısının usulsüz yapılan üyeler ve silinen üyeler için olduğu öğrenilirken tedbir kararının ise kongrenin iptali için alınacağı gelen bilgiler arasında.

ANKARA HAREKETE GEÇTİ

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci’nin defterin kayıp olduğunu şikayet etmesinden sonra, başkan adayı Huzeyfe Durmaz’ın da üyeleri eski yöneticilerle birlikte silmesiyle birlikte Ankara’da Gaziantepli siyasetçiler harekete geçti. Gaziantepspor konusuna Ankara’daki Gaziantepli siyasetçilerin büyük tepki gösterdiği öğrenilirken kongrenin iptali ve üyelerin geri dönmesi konusunda çalışma başlatıldığı gelen bilgiler arasında.

OLAY
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?