USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

’Komşunu Al Gel’ kampanyasına Gaziantep’ten destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Komşunu Al Gel” kampanyasına ilk destek, gastronominin başkenti Gaziantep’ten geldi. Gaziantep merkezli Şirehan Group Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Kavas, düğün ve nişan gibi etkinliklerini kendi otelinde gerçekleştirecek gurbetçilere, Nemrut, Halfeti ve Zeugma turunu hediye edeceklerini söyledi.

’Komşunu Al Gel’ kampanyasına Gaziantep’ten destek
05-02-2017 13:57
Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde, turizm sektörünün temsilcileriyle buluşmasında, yurt dışında yaşayan vatandaşların düğün, sünnet ve tatillerini Türkiye’de geçirmeleri çağrısında bulunmuş ve “Komşunu Al Gel” kampanyasını başlatmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı, gastronomisi ve mozaikleri ile ünlü Gaziantep’ten yankı buldu.

Tarih, Kültür ve lezzet merkezi

Gaziantepli Şirehan Group Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Kavas, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısını desteklediklerini belirterek, “1885 yılında yapılan ve Türkiye’nin en büyük kervansaray oteli olan Şirehan olarak Cumhurbaşkanımıza tam destek veriyoruz. Tarih, kültür ve lezzetin buluştuğu bir mekan olan otelimizin gerek otantik avlusu, gerekse de modern salonu en güzel etkinlikler için gurbetçilerimizi beklemektedir. Otelimizde, unutulmaz bir düğün veya sünnet töreni yapmak isteyenler için her türlü ayrıntı düşünülmüştür” dedi.

Gelin-damada Nemrut, Halfeti, Zeugma Turu

Düğün, nişan ve sünnet gibi etkinliklerini Gaziantep’te gerçekleştirecek olan gurbetçilere unutulmaz bir tatil fırsatı da sunduklarını ifade eden Eyyüp Kavas, Şirehan Group olarak, düğün için Gaziantep’e gelecek olan gelin ve damada Nemrut, Halfeti ve Zeugma turunu hediye edeceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Şirehan Group Yönetim Kurulu Başkanı Kavas, "Gaziantep, tarihiyle, kültürüyle, gastronomisiyle, sanayi ve ticaretteki başarısıyla dünyanın en özel şehirlerinden biridir. Dünyaca ünlü mutfağı ile UNESCO’nun , Kreatif Şehirler Ağına dahil edilen Gaziantep, Nemrut, Rumkale, Zeugma, Balıklıgöl, Göbeklitepe, Harran gibi dünya tarihi ve kültürel zenginliklerimize otomobille bir iki saat uzaklıktadır. Komşusunu da alarak Gaziantep’e gelecek olan gurbetçilerimiz, bir taraftan dünyanın en lezzetli yemeklerini tatma fırsatı bulacak, diğer taraftan da dünyanın gözbebeği olan tarihi mekanları gezebilecektir. Şirehan Group olarak, düğününü otelimizde yapacak olan çiftlere Nemrut turunu hediye olarak vereceğiz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a başlattığı bu kampanyadan dolayı teşekkür ederken, tüm gurbetçilerimizi bu kampanyaya uymaya davet ediyoruz. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Gün, ülkemiz için elini taşın altına koyma günüdür. Dünyanın en misafirperver ülkesiyiz. Gastronominin başkentiyiz. Tarihin ve kültürün merkeziyiz. Gurbetçilerimizi bu güzellikleri görmeye ve yaşamaya davet ediyoruz" diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?