USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Kocaeli Ticaret Odası Gaziantep’e geliyor

Kocaeli Ticaret Odası, bir dizi resmi ziyaretler ve fikir alışverişinde bulunmak için 75 kişilik iş adamı grubu ile Gaziantep’e geliyor.

Kocaeli Ticaret Odası Gaziantep’e geliyor
17-01-2018 10:56
Google News
Türkiye genelinde Gaziantep’in yatırımları, tanıtım faaliyetleri ve bu gibi önemli ziyaretlerin artacağı yönünde iyimser bir ortam yakalayan Gaziantep, ülke ekonomisinin daha da canlanması için üretmeye devam ediyor.

Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, yaptığı açıklamada, “Gaziantep’i görmek isteyen, işbirliği yapmak isteyen, ticari ve turistik alanlarda ziyaret etmek isteyen tüm vatandaşımıza açık çağrıda bulunmak istiyoruz. Bize düşen ne olursa olsun Gaziantep ile ilgili her zaman yardıma hazırız. Kocaeli Ticaret Odamızı ve yönetimini ağırlamaktan Biz Gaziantepliler olarak onur duyacağız. Gaziantep Ticaret Odamız ve yönetimi Gaziantep’in yatırımları ve fırsatları konusunda misafirlerimizi bilgilendirmesi ve ağırlaması bizi ayrıca mutlu edecektir. Gurbette olan Gaziantepliler olarak memleketimizin ve Türkiye’nin kalkınması, birlik ve beraberliğin artması, kültürlerin tanıtılmasına verdiğimiz önemi bir kez daha vurguluyoruz. Gaziantep, bir fırsatlar şehri olması neticesinde şimdi Gaziantep’e gitme zamanı diyoruz. Emeği geçen Kocaeli Ticaret Odası başkanına ve yönetimine,  Gaziantep Ticaret Odası başkanı ve yönetimine bu önemli birlikteliği sağladıkları için sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?