USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Koalisyon Görüşmesi Sonrası Başbakan Davutoğlu’ndan Açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmesi sonrası ilk açıklamayı yapıyor.

Koalisyon Görüşmesi Sonrası Başbakan Davutoğlu’ndan Açıklama
13-08-2015 18:55
Google News
Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı koalisyon görüşmesi sonrası ilk açıklamayı yaptı. İşte Başbakan Davutoğlu’nun konuşmasının satır başları:

2 ayı aşkın bir süre geçti seçimlerin üzerinden. Eğer millet bir görev vermişse o görevi doğru idrak etmek gerekir diye AK Parti kadroları çok yoğun bir çalışmadan geçtik. 

7 Haziran seçimlerinin çıkardığı tablo bize tüm sonuçları değerlendirme imkânı sundu.

Milli iradenin üzerinde başka irade olmaz dedik. Milletin verdiği görevi doğru idrak gerekli diye çok yoğun bir değerlendirme sürecinden geçtik. 

Yüzde 41’lik bir oy oranıyla halkımız tek başına sana iktidar yetkisi vermemekle birlikte ülkeyi sizin yönetmenizi istiyoruz, mesajı verdi. 

2 ayı aşkın bir süre geçti seçimlerin üzerinden. Eğer Millet bir görev vermişse ona tekrar düşün demeden önce görevlerimizi yerine getirme bilinciyle tüm istişarelerimizi yaptık.

Seçim sonrası ülkeyi hükümetsiz bırakmayacağımızı, kaos çıkarmayacağımızı söylemiştik. Çok zor bir süreçten geçtik bu 2 ay içerisinde. Ülkemiz terör saldırılarının etkisinde kaldı. Geçici hükümet, geçici başbakan olarak bir an bile tereddüt etmedik. Ülkeyi hükümetsiz bırakmamaya gayret ettik ve milletimizin buna şahit olduğunun inancındaydız. Milletimizin bize verdiği ödevi yerine getirmekte kararlıyız. Tereddütte mahal olmayacaktır. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?