USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Kişiye özel bilgisayar dönemi başlıyor

En son teknolojiyi kullanıcılarıyla buluşturan Casper, “bilgisayar özelleştirme” ile bilgisayar toplama işleminin en güvenilir ve profesyonel halini kullanıcılarına sunuyor. Laptop bilgisayar özelleştirmede en fazla donanım seçeneğini sunan tek marka olan Casper tüm kullanıcıl

Kişiye özel bilgisayar dönemi başlıyor
10-02-2021 20:56
Google News

Bilgisayar kullanıcılarının “bilgisayar toplama” olarak dillerinde yer edinmiş, günümüzde ise “bilgisayar özelleştirme” olarak tanımlanan sistem; yüzlerce teknoloji ve donanım seçenekleri arasından dilediğiniz özellikleri seçerek kendinize özel cihazı üretebileceğiniz sistemdir. Bilgisayarı oluşturan tüm bileşenlerin fabrika ortamında test edilerek bir araya getirilmesi; muhtemel parça uyumsuzluğu riskini önleyerek, bilgisayarın tüm donanımlarının güvenle ve garanti kapsamında üretilmesini sağlar.

Alışılagelmiş bilgisayar toplamada bilgisayarlar fabrika ortamında değil, basit alanlarda toplanarak oluşturulan bileşenlere sahiptir. Özelleştirme sisteminde ise, bilgisayarların her bileşeni elektriksiz üretim ortamında test edilip, sistem ayarları uygulanıp, tüm güncellemeleriyle birlikte güvenli bir şekilde oluşturulur. Casper Ar-Ge mühendisleri; toplama bilgisayarlarda yaşanması muhtemel parça uyumsuzluğu risklerini ortadan kaldırmak için en uyumlu ve uygun parçaları yapılan testler sonucunda kullanıcılara ulaştıracaklar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?