USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

'Kimler kimlerle beraber' diyerek AK Parti'yi hedef alan İYİ Partili Erdem geçmişi un

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığında AK Partili heyetin TBMM'de bulunan bütün partilere anayasa değişikliği için bilgilendirme ziyaretinde bulunmasını algı operasyonuna çeviren İYİ Partili Bahadır Erdem'in foyası ortaya çıktı.

'Kimler kimlerle beraber' diyerek AK Parti'yi hedef alan İYİ Partili Erdem geçmişi un
03-11-2022 15:05
Google News

6'lı masanın ortaklarından İYİ Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, 6+1 olarak nitelendirilen HDP ile gizli seçim ittifakı içerisinde olduklarını, geçmişte Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması yönündeki açıklamalarını unutup AK Parti'yi HDP ile yan yanaymış gibi göstermeye kalkıştı.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN BÜTÜN PARTİLERE ZİYARET

Başörtüsü için Anayasa değişikliği teklifi nedeniyle Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Başkanlığındaki AK Parti heyeti TBMM'de bulunan MHP, CHP, İYİ Parti ve HDP'yi bilgilendirme amaçlı siyasi bir yükümlülük gereği ayrı ayrı ziyarette bulundu.

"KİMLER KİMLERLE BERABER"

Bakan Bozdağ ve AK Partili heyetin söz konusu ziyaretlerdeki bugünkü adresi HDP olurken bu durumu algı operasyonuna çeviren İYİ Partili Bahadır Erdem, 'Kimler kimlerle beraber' sözleriyle söz konusu görüşmeye ait fotoğrafı paylaştı.

BAHADIR ERDEM KİMLERLE BERABER?

AK Parti'nin siyasi gereklilik açısından TBMM'de sandalye sahibi partilere yönelik gerçekleştirdiği ziyareti aklınca 'AK Parti ve HDP' yan yana' algısıyla servis etmeye çalışan Erdem'in HDP, Selahattin Demirtaş ve LGBT ile ilgili söyledikleri hafızalara taşındı.

DEMİRTAŞ'LA İLGİLİ SÖZLERİ AKILLARA GELDİ

İYİ Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı Erdem'in bu çıkışından sonra terör örgütüne destek ve 6-8 Ekim olaylarının baş sorumlusu olarak yargılanan Selahattin Demirtaş'ın tutukluluğuyla ilgili " AİHM bir karar verdiyse, sözleşmede de bir hükmümüz varsa siz ona uyarsınız. Demirtaş'ın serbest bırakılması lazım." sözleri akıllara geldi.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?