USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kılıçlı saldırıda hastanelik olan adamın bu kez de babaevi kurşunlandı

Samsun'da yolunu kesen 8 kişinin kılıçlı saldırısına uğrayarak yaralanan esnafın kez de babaevi kurşunlandı. Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, yaralı esnaf saldıranların yakalanmasını istedi.

Kılıçlı saldırıda hastanelik olan adamın bu kez de babaevi kurşunlandı
21-03-2021 20:56
Google News

Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canik içesinde esnaf olan 2 çocuk babası Engin Aydın'ın (37) 2 gün önce aracıyla seyir halindeyken yolu iki otomobilde bulunan 8 kişi tarafından kesildi. Aydın'ın aracına çarparak yoldan çıkmasını sağlayan şahıslar, 1,5 metre uzunluğundaki kılıçla saldırdıkları Aydın'ın sol kolunu kırıp, boynundan da kılıçla yaraladılar. Saldırganlara direnen Engin Aydın, canını zor kurtardı.

112 ekipleri tarafından ambulansla önce özel bir hastaneye, daha sonra da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Aydın tedavi altına alındı. Kolu alçıya alınan Aydın, tedavisi tamamlanarak taburcu oldu. Dün akşam da otomobilden Aydın'ın babaevine pompalı tüfekle ateş açıldı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen saldırıda tüfekten çıkan saçmalar, Aydın ailesinin birinci katta bulunan evinin dış kapı, duvar ve elektrik saati panosuna isabet etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?