USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep’e Geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları Selin Sayek Böke ve Faik Öztrak ile 3 eylül salı günü Gaziantep’e geliyor. Sanayicilerle Buluşacak olan Kılıçdaroğlu, Bu ülkeyi ekonomik olarak yönetebiliriz, biz kadromuzla hazırız’ mesajı verecek.

Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep’e Geliyor
31-08-2015 19:22
Google News
Gaziantep Sanayi Odası toplantı salonunda saat 17:00’da sanayicilerle bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, hem sanayicilerini dertlerini dinleyecek hemde iktidar olmaları halinde yapacakları projeleri anlatacak.

CHP Gaziantep İl Binasında düzenlediği basın toplantısında Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep’e geleceğini açıklayan CHP İl Başkanı Akif Ekici, sadece Gaziantep’te değil Türkiye’nin 81 vilayetinde merkez yoklama yöntemiyle milletvekili adaylarının belirleneceğini kaydetti. Ekici,  7 Haziran seçimlerinde kaybettikleri oyları tekrar kazanacaklarını söyledi.

7 Haziran seçimlerinin ardından CHP İl Başkanlığı görevine getirilen Akif Ekici, geçen sürede en iyi şekilde çaba sarf ettiklerini açıkladı. CHP İl Başkanlığını bugüne kadar başarıyla götürdükleri tarafında olduğun altını çizen CHP İl Başkanı Akif Ekici, olabildiğince demokratik ve kurallara uygun şekilde devam ettiklerini belirtti.


“CHP, BU ÜLKEYİ HÜKÜMETSİZ BIRAKMAZ”



7 Haziran seçimlerinde koalisyon görevi verildiğini anımsatan CHP İl Başkanı Akif Ekici, Türkiye seçmeninin mevcut siyasi partilere koalisyon göreve verildiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin hem genel başkanı, hem de idare kurulu tarafından yapılan özverili çalışmaların koalisyon hükümetinin kurulmasını sağlayamadığının altını çizen CHP İl Başkanı Akif Ekici, şöyle konuştu: “Son güne kadar masadan kalkan taraf olmadık. Cumhuriyet Halk Partisi, bu ülkeyi bu devleti hükümetsiz bırakmaz. Ülke kan gölüne dönmüşken, güneyde savaş pozisyonu hazırlıkları varken ve ülke zalim ve kural tanımayan bir yapıyla yönetmek isteyen Tayyip Erdoğan diktasına karşı hükümet kurmak için her türlü çabayı sarf ettik. Ama maalesef hepimizin malumu başarılı olamadık. Sayısal yetersizliğimiz de bunda etkili oldu. Bu ortamda aniden bir seçim kararı alındı. 1 Kasım, çok enteresan bir tarih. Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri her zaman seçimlere hazırdır, yapılacak olan erken seçimde hazırlığımız tamamen meydana çıktı. Bu konuda yapacak başka bir şey yok.”


KILIÇDAROĞLU SANAYİCİLER İLE BULUŞACAK



CHP İl Başkanı Akif Ekici, geçtiğimiz hafta içinde CHP Genel Merkezi’ne giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü açıkladı.

81 vilayet içinde milletvekili aday belirlemelerinde Gaziantep örgütü olarak ısrarcı bir şekilde ön seçim yapılması konusunda her zaman iddialı ve kararlı olduklarını ifade eden CHP İl Başkanı Akif Ekici, sözlerine şöyle devam etti: “Geçen hafta Çarşamba günü sayın genel başkanımızın daveti üzerine Ankara’ya gittim. Sadece Gaziantep’te değil Türkiye’deki 81 ilde merkez yoklama ila  milletvekili adayı belirleme kararı alındı. Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımız Gaziantep’e gelerek sanayicilere ‘Bu ülkeyi ekonomik olarak yönetebiliriz, biz kadromuzla hazırız’ mesajı verecekler.  Bunu yapmak için bir toplantı organize edeceğiz. Çarşamba günü sanayicilerle Sayın Genel Başkanımızı bir araya getireceğiz. Partilimiz, örgütümüz ve Gaziantep halkı da ön seçim istiyor. Ön seçimde yapılacak bir değerlendirme sahipli olacaktır. Gelen cevap şuydu: ‘Türkiye’de birinci şehirde ön seçim yapılırsa ikinci şehir Gaziantep’tir’. Dün saat 16.05’te bir genelge geldi. Genelgede ‘1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen 7 Eylül’e kadar müracaat etmeleri gerekiyor.’ CHP İl örgütü olarak elimizden gelen her türlü gayreti sahneleyeceğiz ve 7 Haziran seçimlerde kaybettiğimiz oyları tekrar kazanmak için her türlü gayreti, çabayı örgütümüzle beraber sarf edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde en ağırlıklı, ayağı yere basan emeklisinden memuruna işçisine kadar her kesimi kucaklayan bir politikayla yola çıktı. Örgütlerimizle kucaklaşabilirsek, halkın benimsediği adaylarla yola çıkarsak ve iyi çalışırsak, hep beraber yola çıkarsak başaracağımız kanaatindeyim. Şundan eminim kaybettiğimiz oyu toplayacağız.”    
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?