USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kaymakam ile belediye başkanının kavgasına vali el attı!

Gaziantep Mega Haber’in dün yayınladığı ve kısa sürede gündeme oturan Nurdağı Kaymakamı Seyfullah Ordueri ile ilçe Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır arasında yaşanan silahlı kavgaya Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya el attı.

Kaymakam ile belediye başkanının kavgasına vali el attı!
30-08-2016 10:26
Google News
Olaydan sonra Gaziantep Valisi Yerlikaya’nın kaymakam ve belediye başkanını makamına çağırdığı öğrenildi. Kavganın nedeni olarak Kaymakam Ordueri’nin belediyeden gelen bazı dosyaları onaylamadığı ve uzun süren incelemeden geçirdiği, bu nedenle ikilinin arasının açık olduğu öğrenildi.

Nurdağı Kaymakamı Seyfullah Ordueri ile ilçe Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır arasında bir börekçide kavga çıktı. Kaymakam, belediye başkanına silah çekti.

KAYMAKAMIN KORUMASI İLE BELEDİYE BAŞKANI TARTIŞTI

İddiaya göre; kaymakam Ordueri’nin koruması Şükrü T. sabah kahvaltısı için gittiği börekçide ilçe Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır ile karşılaştı. İkili arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından koruma Şükrü T., başkana "Tamam başkan, siz bu sözü bana söylediniz" dedikten sonra börekçiden ayrıldı.

KAYMAKAM, BELEDİYE BAŞKANI’NA SİLAH ÇEKTİ

Çok geçmeden kaymakam Seyfullah Ordueri börekçiye geldi ve başkan Yıldırır ile tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kısa süre sonra karşılıklı yumruklaşmaya döndü. İddiaya göre kaymakam Ordueri belindeki silahı çekti. Bu sırada gürültüyü duyarak gelen başkanın şoförü, kaymakama tekme attı.

VALİ İKİSİNİ DE ÇAĞIRDI

’"

Çevredekilerin müdahalesi üzerine kaymakam silahını kullanamadı. Kaymakam ve başkan savcılığa giderek birbirlerinden şikâyetçi olurken, Gaziantep Valisi’nin her ikisini de makamına çağırdığı öğrenildi. Kaymakam Ordueri’nin belediyeden gelen bazı dosyaları onaylamadığı ve uzun süren incelemeden geçirdiği, bu nedenle ikilinin arasının açık olduğu öğrenildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?