USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Katmerci dayı son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantep'te 'Katmerci Dayı' olarak bilinen Ali Arslantaş, iki grup arasında çıkan tartışmada başına taşla vurulduktan sonra ağır yaralandı.

Katmerci dayı son yolculuğuna uğurlandı
22-02-2021 12:40
22-02-2021 12:53
Google News
 Ali Adnan Arslantaş, kaldırıldığı hastanede bir hafta süren yaşam mücadelesi kaybetti. Arslantaş dün sevenlerinin gözyaşı arasında son yolculuğuna uğurlandı.  Emniyet Arslantaş’ın şahsın ölümüne sebep olan Ali P.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Şehitkamil İlçesi İbrahimli Mahallesi’nde 14 Şubat’ta iki grup arasında bilinmeyen nedenle çıkan taşlı ve sopalı kavgada başına taş isabet Katmerci Dayı işletmesinin sahibi Ali Arslantaş (35) ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince 25 Aralık  Devlet Hastanesine kaldırılan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaklaşık bir hafta boyunca tedavi gören ünlü katmerci Ali Adnan Arslantaş,  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak gece saatlerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden katmercinin cansız bedeni Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Ünlü katmerci Ali Arslantaş dün sevenlerinin gözyaşı arasında son yolculuğuna uğurlandı. 

SERBEST BIRAKILAN ZANLI ARANIYOR

Zanlı Ali P., olayın ardından yaralama suçundan ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ali Adnan A.'nın hayatını kaybetmesinin ardından dosyanın cinayet büroya devredilmesi üzerine zanlı Ali P.'yi yakalamak için tekrar çalışma başlatıldı.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?