USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kasımpaşa’daki feci kazada ölümden döndü

Kasımpaşa'da 1 kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin de yaralandığı kaza sırasında orda olan bir şahıs dehşet dolu dakikaları anlattı. Büyük korku yaşadığını söyleyen görgü şahidi ölümden döndüğünü anlatırken, kazada hayatını kaybeden talihsiz kadının kimliğ

Kasımpaşa’daki feci kazada ölümden döndü
03-09-2021 13:37
Google News

Kaza, saat 10.05 sıralarında Dereboyu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, süratli giden 42 GD 748 plakalı hafif ticari aracın sürücü E.G, direksiyon hakimiyetini kaybedince yolcuların beklediği otobüs durağına daldı. Korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3'ü ağır 7 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, sürücü E.G ise yakalandı. Öte yandan sürücünün kaza anında sara krizi geçirdiği iddia edildi.

Hayatını kaybeden kadının kimliği belli oldu

Korkunç kazada hayatını kaybeden kadının kimliği belli oldu. Talihsiz kadının isminin Suzan Metin (53) olduğu öğrenildi.

Dehşet anlarını anlattı

Dehşet anlarını anlatan bir görgü şahidi ise "Tezgahımı kuruyordum kafamı çevirdim. Araba hızlı vaziyette geliyordu. Araba otobüs durağına daldı. Yolcuların üzerine doğru geldi. İnsanlar savruldu. Ben de son anda ölümden döndüm. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Biraz telaş oldu, moralim bozuk” dedi.

Yunus Emre Şeker
 

İLGİLİ HABER
Kasımpaşada hafif ticari araç otobüs durağına böyle daldı: 1 ölü, 3ü ağır 7 yaralı Kasımpaşa'da hafif ticari araç otobüs durağına böyle daldı: 1 ölü, 3'ü ağır 7 yaralı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?