USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KARTOPU OYNARKEN ÇUKURA DÜŞEN ÇOCUĞU BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ KURTARDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, bir çocuğun yaklaşık 10 metre derinliğindeki çukura düştüğü ihbarını alarak hemen harekete geçti. Nefes kesen kurtarma operasyonu başlatan itfaiye ekipleri, kısa sürede çocuğu kurtarmayı başardı.

KARTOPU OYNARKEN ÇUKURA DÜŞEN ÇOCUĞU BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ KURTARDI
22-12-2016 15:03
Google News
Aydınbaba Mahallesi 9 Nolu Sokak üzerinde bulunan mağaranın yanında arkadaşlarıyla birlikte kar oyunları oynadığı sırada 12 yaşındaki Abdullah Akkuş isimli çocuk, kardan dolayı ayağının kayması sonucu mağaranın yanındaki yaklaşık 10 metre derinliğindeki çukura düştü.

Düştüğü çukurda mahsur kalan çocuk, bir süre sesini duyurabilmek için yardım çığlıkları attı. Çevrede bulunan vatandaşlar, durumu fark edince hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa süre içinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise kurtarma operasyonu başlattı.

İlk olarak kendi güvenlik önlemlerini alan itfaiye ekipleri, halat yardımıyla kuyuya inerek çocuğa ulaştı. Korku dolu gözlerle kurtarılmayı bekleyen Abdullah Akkuş’u, sakinleştiren itfaiye personeli, daha sonra kurtarma operasyonla çocuğu kucağına alarak dikkatli bir şekilde çukurdan çıkartmayı başardı. Düşmenin etkisiyle hafif yaralanan çocuk, sağlık ekiplerine teslim edilirken, itfaiye ekipleri ise çevredekiler tarafından alkışlandı.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?