USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kardeşinin evini bastı, kendi tüfeğiyle öldü

33 yaşındaki Şükrü Uzun, aralarında husumet bulunan üvey kardeşi 20 yaşındaki Alparslan Uzun’un evini tüfekle bastı. Çıkan arbede de ise kendi tüfeğiyle vurulup hayatını kaybetti.

Kardeşinin evini bastı, kendi tüfeğiyle öldü
14-11-2016 12:49
Google News
33 yaşındaki Şükrü Uzun, aralarında husumet bulunan üvey kardeşi 20 yaşındaki Alparslan Uzun’un evini tüfekle bastı. Çıkan arbedede ateş alan tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Şükrü Uzun öldü.

Kavga,  Binevler Mahallesi’nde meydana geldi. Şükrü Uzun, iddiaya göre husumetli olduğu üvey kardeşi Alparslan Uzun’un evine av tüfeğiyle baskın yaptı. Daha önceden de Alparslan Uzun’un otomobilinin camlarını kırdığı belirtilen Şükrü Uzun ile Alparslan Uzun arasında tartışma çıktı.

Şükrü Uzun’un, üvey kardeşi Alparslan Uzun’a tüfeği doğrultmasıyla ikili arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbedede ateşlenen tüfekten çıkan saçmalara hedef olan ağabey Uzun yaralandı. Gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansa Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürülen Şükrü Uzun acil serviste yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Şükrü Uzun’un cesedi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna konulurken, Alparslan Uzun gözaltına alındı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?