USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Karadağ: "365 gün 24 saat Gazianteplilerin emrindeyiz"

GASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Karadağ, Gaziantep halkının kesintisiz içme suyu temini için "gece gündüz, bayram-seyran" demeden çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Karadağ:
14-05-2021 13:05
14-05-2021 13:26
Google News
Bayram günü yapılan çalışılmalarla ilgili görseller paylaşan Karadağ, 365 gün 24 saat yaptıkları çalışmaları aynı özveriyle bayramda da yaptıklarını dile getirdi.



Su ve atıksu hizmetlerini, çevre ve insan sağlığını esas alarak etkin, verimli, kaliteli ve kesintisiz bir hizmet anlayışı ile sunmaya çalıştıklarını kaydeden GASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Karadağ, “GASKİ Genel Müdürlüğü olarak, Gaziantep halkınının kesintisiz içmesuyu temini ve kanalizasyon hizmetleri için çalışmalarımız devam ediyor. Aynı özveriyle bayramda da ekiplerimiz işlerine hız kesmeden devam ediyor.



Bu yoğun çalışmaları yapan çalışkan ve cefakâr GASKİ çalışma arkadaşlarımın bayramlarını tebrik ediyorum. Onsuz olmaz.”dedi.

Yaşam kaynağı suyun etkin ve verimli kullanılmasını sağlayarak su yönetiminde insanı ve çevreyi esas alan, hizmet kalitesi yüksek, sürekli gelişime açık lider bir kurum olduklarını kaydeden Karadağ, her konuda en iyisine lâyık olan Gaziantep halkına yılın her günü her saati hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?