USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Kaplan ailesinden tam destek

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve beraberindeki heyet Sanat Halı fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir arayla geldi.

Kaplan ailesinden tam destek
20-06-2018 09:37
Google News
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve beraberindeki heyet Sanat Halı fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir arayla geldi. Bakan, Gül Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan ile ihracat ve seçim hakkında görüş alışverişinde bulundu. Fahrettin Kaplan, 24 Haziran’da Kaplan ailesi olarak oylarını Cumhur İttifakı’ndan yana kullanacaklarını açıkladı. Gül, burada fabrika yönetimi ve işçilerin seçim çalışmaları hakkında sorularını da cevapladı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bakan Gül, seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep halı sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Sanat Halı’yı ziyaret etti. Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan’dan, sektörle ilgili bilgi alan Bakan Gül, fabrika çalışanları ile de bir araya gelerek, AK Parti’nin programını ve vaatlerini anlattı.

KAPLAN AİLESİNDEN TAM DESTEK

Adalet Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan, 24 Haziran’da Kaplan ailesi olarak oylarını Cumhur İttifakı’ndan yana kullanacaklarını açıkladı. Kaplan, “24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde 2 oy kullanacağız. Bunların birincisi Cumhurbaşkanlığı için diğeri ise meclis için. Bizim oyumuzun rengi belli. Cumhurbaşkanlığı’nda 16 yıldır ülkeyi şahlandıran ve her zaman milletinin yanında yer alan Recep Tayyip Erdoğan’a olacak. Milletvekilliği seçim için ise yine 16 yıldır hizmet için çalışan ve TBMM’de güçlü olabilmesi için Ak Parti’den yana oy kullanacağız” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANLIĞI VE MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN DESTEK

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerini sürecini en iyi şekilde değerlendirilmesi için kolları sıvayarak sahaya inen Ak Partili milletvekilleri ve teşkilatları OSB’de bulunan sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek işçilerden oy isterken sorunlarını da yakından dinliyor. Adalet Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile yürüttükleri seçim süreci kapsamında Türkiye’nin en büyük halı kuruluşlarından birisi olan Sanat Halı Fabrikasını ziyaret ettiler. Gül ve beraberindeki heyeti karşılayan Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan sektörle ilgili bilgiler verdikten sonra işçilerin bulunduğu yemekhaneye geçtiler. İşçilerle sohbet eden Gül daha sonra yemekhanede bulunan işçilere hitap ederek 24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği için ’Evet’ oyu istedi.

İŞÇİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçim için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti için destek isteyen Gül, AK Parti’nin programını ve vaatlerini anlattı. Gül, Ak Parti’nin 2002 yılından bu yana millete verdiği her sözü yerine getirdiğini bundan sonra da getirmeye devam edeceğini kaydetti. Gül, “ Ak Parti Türkiye’ye özgürlük, demokrasi, refah, istikrar, güvence yatırım getirdi" dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?