USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kaplan ailesi, referandum oyunu açıkladı

Zirveli Derneği çatısı altında birleşen on bin kişilik Kaplan ailesi referandumda Türkiye’nin her alanda daha çok ileri gitmesi, kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için evet oyu verme kararı aldı.

Kaplan ailesi, referandum oyunu açıkladı
26-01-2017 11:15
Google News
TBMM’de yasal değişikliklerin kabul edilmesiyle referandum sürecine girilirken Kilis ve Gaziantep’te yaklaşık 10 bin kişilik bir aile olan Kaplan ailesi sürece evet verme kararı aldı.

Zirveli Derneği çatısı altında toplanan Kaplan ailesi referandum sürecine kadar her türlü çalışmaya destek vereceklerini de açıkladı. Ahmet Kaplan başkanlığında toplanan Zirveli Derneği yönetim kurulu oy birliğiyle evet kararı alırken dernek çatısı altında bir araya gelen Kaplan ailesinin de Türkiye’nin geleceği için kampanyada evet diyeceği açıklandı.

’"

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Salahattin Kaplan Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini, bölge ülkelerde yaşanan coğrafi değişikliklerin Türkiye üzerinde de uygulanmak istendiğini, güçlü ve istikrarlı bir ekonomiye sahip olan Türkiye’nin 15 Temmuz darbe girişimi dahil bir çok olayın üstesinden başarıyla geldiğini ifade ederek “Kaplan ailesi Kilis ve Gaziantep’te yaşamlarını sürdüren ve çeşitli iş kollarında önemli başarılara imza atmış bir ailedir. Yaklaşık on bin kişilik ailemiz Zirveli Derneği çatısı altında birleşerek referandum sürecinde evet oyu vermek için karar almıştır. Türkiye’nin ve yarınlarımızın bu evete ihtiyacı vardır. Bugün Ortadoğu ülkeleri üzerinde oynanan oyunlar, sınırlarımızda yeni devletçik yapılanmaları adım adım ülkemize gelirken referandumda verilecek olan evet oyları Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü koruyacağı gibi yürütmeyi çok başlılıktan kurtararak sistemin önünü açacaktır. Türkiye’nin önü açıktır. Referandum süresince bizlerde neden evet dediğimizi ve insanların neden evet demesi gerektiğini toplumun bütün kesimleriyle paylaşacağız. Güçlü ve büyük Türkiye’nin inşası, yarınlarda lider ülke olabilmesi ve milletçe huzur içerisinde yaşayabilmemiz için sandık başında evet diyeceğiz” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?