USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kana doymamışlardı! İşte Gaziantep canavarlarının işledikleri cinayetler

Türkiye’nin bilinen ilk seri katillerinden biri olan ve ’Antep Canavarı’ olarak bilinen Abdullah Palaz, 43 kişiyi öldürdüğü için 38 ayrı cezaevinde 48 yıl hapis yatmıştı. Yine Gaziantep’te Yusuf Taş ise aralarında eşinin de bulunduğu 9 kişiyi öldürmüştü.

Kana doymamışlardı! İşte Gaziantep canavarlarının işledikleri cinayetler
09-08-2018 12:19
Google News
Türkiye ve dünya tarihine İlk seri katil Hiristo Anastadiyadis Ahilya’dan bu yana Türkiye’nin gündemine giren bir çok seri katil oldu. Onlara ’Kırmızı bisikletli katil’, ’Çivici katil’, ’Bebek yüzlü katil’, Antep canavarı, Artvin canavarı gibi bir çok isim verildi. İşte Türkiye’yi dehşete düşüren bu isimlererden iki seri katil de Gaziantep’ten çıktı. 

Onlar Gaziantep’in korkulu rüyası seri katiliydi. Türkiye’nin bilinen ilk seri katillerinden biri olan ve ’Antep Canavarı’ olarak bilinen Abdullah Palaz, 43 kişiyi öldürdüğü için 38 ayrı cezaevinde 48 yıl hapis yatmıştı. Yine Gaziantep’te Yusuf Taş ise aralarında eşinin de bulunduğu 9 kişiyi öldürmüştü. 

BİRİ 43 KİŞİYİ, DİĞERİ 9 KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Onlar bir zaman Gaziantep’in korkulu rüyası seri katilleriydi. Türkiye’nin bilinen ilk seri katillerinden biri olan ve ’Antep Canavarı’ olarak bilinen Abdullah Palaz, 43 kişiyi öldürdüğü için 38 ayrı cezaevinde 48 yıl hapis yatmıştı. Yine Gaziantep’te Yusuf Taş ise aralarında eşinin de bulunduğu 8 kişiyi öldürmüştü. Yusuf Taş’ın iki ayrı adreste, aralarında eşinin de bulunduğu 9 akrabasını öldürdüğü, 2 akrabasını da yaraladığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame, Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmişti.

’"

’Antep Canavarı’ olarak bilinen Gaziantepli katil Abdullah Palaz’ın işlediği cinayetleri haksızlığa karşı işlediği söyleniyor. Hatta cezaevinde yattığı dönemde, dönemin İçişleri Bakanı Palaz’ı ziyarete geliyor. Olaylar nedeniyle Palaz’ı cezaevinde birkaç kez ziyaret etmiş. Palaz’ın yargılandığı cinayet sayısı 19, gizli kalmış ya da yargıya düşmemiş ya da kanıt yokluğundan beraat ettiği cinayet sayısı 24. 4 kez idam cezası verilmiş. 740 yıl hapis cezası yemiş. 38 ayrı cezaevinde 48 yıl yatmış. Palaz kimine göre "Namus bekçisi" kimine göre "Şehir eşkıyası" kimine göre de "Antep Canavarı." 

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?