USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kaldırımın çökme anı kamerada

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir iş yerinin önündeki kaldırımda çökme yaşandı. Çökme anı kameralara yansırken; yaklaşık 6 metre uzunluğunda çukurda kalan bir otomobilde hasar meydana geldi.

Kaldırımın çökme anı kamerada
09-11-2022 17:29
Google News

Olay, Battalgazi Mahallesi'nde yaşandı. Adnan Menderes Bulvarı'ndaki bir oto lastik tamircisinin önündeki kaldırım, büyük bir gürültü ile peş peşe çöktü. Olay sonrasında yaklaşık 6 metre uzunluğunda ve yer yer 1 metreye yakın genişlikte çukur oluştu. Bu esnada lastik tamiri yapılan araç da çöken bölümün ortasında kaldı. İlk çökme anında araç sahibi ve işletmecisi dükkanın önüne çıktı. Aracı ve çevreyi kontrol eden vatandaşlar, olayı anlamaya çalışırken ikinci göçük yaşandı. Vatandaşlardan biri, hızla karşıya atlayarak çukura düşmekten son anda kurtuldu. Olayda büyük şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Çukurun içinde kalan otomobil ise vinç yardımıyla kurtarıldı.

Murat Sürücü - Halil Ulubey

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?