USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Kadın girişimciler fidan dikti

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve Sanayi Odası’nın desteğiyle 18 bin metrekarelik alanda meyve ormanı oluşturdu. Fidan dikim törenine TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da katıldı. Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi,

Kadın girişimciler fidan dikti
23-12-2021 15:57
Google News

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğinde kente kazandırılacak "Meyve Ormanı" için fidanlar toprakla buluşturuldu.

Fidan dikim etkinliğine, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erdem Güzelbey, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, STK ve kurum temsilcileri ile davetliler katıldı.

Çamtepe Mahallesi'nde 18 bin metrekarelik alana kurulan ve ceviz, badem, incir ile zeytinden toplam 490 ağaçtan oluşan "Meyve Ormanı" ile geleceğe daha yeşil bir Gaziantep'in miras bırakılması, global iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak için yapılan çalışmalara katkıda bulunulması ve Gaziantep'te bir meyve ormanı kazandırılması hedefleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?