USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kaçırdığı sevgilisiyle yürürken ailesine denk geldi! Linç edilmekten polis kurtardı

İstanbul Sultangazi'de iddiaya göre sevgilisiyle kaçan bir genç kız, ailesiyle yolda karşılaştı. İkiliyi yan yana gören ailesi, adamı linç etmeye kalktı. Bir iş merkezine sığınan ve çevredekiler tarafından korunan adam, ekiplerin gelmesiyle polis aracına bindirildi ancak burada

Kaçırdığı sevgilisiyle yürürken ailesine denk geldi! Linç edilmekten polis kurtardı
15-08-2021 04:17
Google News

Sultangazi'de ismi öğrenilemeyen bir genç kız, iddiaya göre sevgilisiyle kaçtı. Akşam saatlerinde Cebeci Mahallesi Eski Edirne Asfaltı'nda cadde üzerinde yürüyen ikiliyi, genç kızın ailesi gördü. Genç kızın iki ağabeyi ve diğer aile üyeleri, genci linç etmeye kalkıştı.

LİNÇTEN ÇEVREDEKİLER KORUDU

Caddede bulunan bir iş merkezine sığınan adamı linçten çevredekiler korudu. Ortalığın karıştığı olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis sevk edildi. Aile üyelerini sakinleştirmeye çalışan polis, kızın sevgilisini de polis aracına götürdü. O sırada genç kızın ağabeyleri sevgilisine saldırmaya çalıştı.

GENÇ KIZIN AİLESİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Polis saldırıya engel olurken, genç kızla sevgilisi ve aile üyeleri polis merkezi amirliğine götürüldü. Genç kızın ailesi linç etmeye kalkıştıkları gençten şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?