USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Japonlar, Antep fıstığına hayran kaldı

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) Japonya’nın Kobe şehrinde bulunan Doshisha Üniversitesinde Antep Fıstığı ve Kilis Organik Zeytinyağının tanıtımını yaptı.

Japonlar, Antep fıstığına hayran kaldı
11-03-2016 13:49
Google News
İpekyolu Kalkınma Ajansı ve JICA işbirliği çerçevesinde Japonya’da düzenlenen Gelişmiş Pazar Odaklı Pazarlama ve Tanıtım Stratejisi konulu program kapsamında Antep fıstığı ve Kilis organik zeytinyağı tanıtıldı. Gaziantep Yatırım Destek Ofisi (YDO) Koordinatörü Vakkas Koca tarafından çeşitli kurum, kuruluş ve özel girişimler ziyaret edilerek, Antep fıstığı ve Kilis organik zeytinyağı ile ilgili detaylı sunum yapıldı. Program sonunda Japon Uluslararası İşbirliği Kuruluşu (JICA), Pasifik İnsan Kaynağı Değişim Merkezi (PREX) ve Doshisha Üniversitesi işbirliği ile Japon iş adamları, şirket temsilcileri ve tüketicilerin bir araya geldiği tanıtım toplantısında ayrıca TRC1 (Adıyaman, Gaziantep, Kilis) Bölgesinde yetişen diğer ürünlerin de tanıtımını gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan Japon katılımcılar Antep Fıstığı ve Organik Kilis Zeytinyağına hayran kalırken, bu ürünlerin pazarda üstün bir paya sahip olacağını dile getirdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?