USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İstanbul'da 'Dozer' lakaplı silahlı saldırgan 6 saat sonra yakalandı

Kağıthane'de sokağa çıkma kısıtlamasında husumetli oldukları şahsa tabancayla kurşun yağdıran “Dozer” lakaplı saldırgan ve suç ortağı, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 saat sonra yakalandı. Şahısların geldiği ve kaçtığı anlar kameralara

İstanbul'da 'Dozer' lakaplı silahlı saldırgan 6 saat sonra yakalandı
08-02-2021 18:31
Google News

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Kağıthane Sanayi Mahallesi Bağcı Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşamüstü evinden çıkan Ferhat Yıldırır sokak üzerinde yürümeye başladı. Yıldırır'ı takip eden iki şahıs, peşinden giderek tabancayla kurşun yağdırdı. Saldırı sonucu Yıldırır, vücuduna aldığı isabetlerle ağır şekilde yaralandı. Şahıslar ise kaçarak kayıplara karıştı.

Husumetlisine kurşun yağdırdıÇevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Yıldırır'ın ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Ayrıca saldırıya uğrayan Yıldırır'ın emniyette 3 adet “Ateşli silahlar kanununa muhalefet” ve 1 adet “kasten yaralama” suçundan kaydı olduğu öğrenildi. Saldırganların geldiği ve kaçtığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın ardından ihbar üzerine harekete geçen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geniş kapsamlı çalışma başlatarak çevredekilerinin ifadelerine başvurdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?