USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İstanbul polisinin peşinde olduğu 'Çift Teker' çetesi çökertildi

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde artan motosiklet hırsızlığı olayları üzerine İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatıyla başlatılan çalışma kapsamında organize bir hırsızlık çetesini çökertti. Kendilerini "Çift Teker" olarak

İstanbul polisinin peşinde olduğu 'Çift Teker' çetesi çökertildi
14-03-2021 13:51
Google News

İstanbul'da son dönemde motosiklet hırsızlığı olaylarının artması ve Kağıthane ile Şişli'de arka arkaya gerçekleşen olayların ardından çok sayıda şikayet gelmesi üzerine çalışma başlatıldı. Çalınan motosikletlerin suç olaylarında ve terör saldırılarında kullanılabileceği ihtimali üzerine İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatıyla başlatılan soruşturmalar daha da genişletildi.

Emniyet müdüründen özel talimat

Bu çalışmalar kapsamında harekete geçen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri önce motosikletlerin organize şekilde çalındığını belirledi. Çalışmaları daha da derinleştiren Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, organize bir şekilde çok sayıda motosiklet çalan şahısların "Çift Teker" isimli çete üyesi olduğunu tespit etti. Buradan yola çıkan Kağıthane polisi, gerçekleştirilen motosiklet hırsızlıklarının güvenlik kamera görüntülerini tek tek incelemeye başladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?