USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

IŞİD, Sakal Modasını Vurdu

IŞİD terör örgütü üyelerinin uzun sakalla özdeşleşmesi sakal modasına darbe vurdu. Gaziantep’te pek çok kişi son günlerde berberlere koşarak, uzun sakallarından kurtuluyor.

IŞİD, Sakal Modasını Vurdu
14-08-2015 11:47
Google News
IŞİD terör örgütü üyelerinin uzun sakalla özdeşleşmesi sakal modasına darbe vurdu. Gaziantep’te pek çok kişi  son günlerde berberlere koşarak, uzun sakallarından kurtuluyor.

Uzun sakalı seven erkeklerin IŞİD korkusu, erkek kuaförlerini sevindirdi. Gaziantep’te modaya uyup sakallarını uzatan erkekler, IŞİD üyelerine benzememek ve tepki almamak için sakallarını kestirmeye başladı. 


KUAFÖRLERİN İŞİNE YARADI



Gaziantep’te erkekler IŞİD üyelerine benzememek ve tepki çekmek için erkek kuaförlerine koşmaya başladı. Bu durum erkek kuaförlerinin işine yaradı.  Müşterilerin sakallarını kestirmek için kuaförlere akın ettiklerini kaydeden berberler,  "Erkeklerde sakal çok moda olmuştu. Herkes sakallarını uzatıyordu. Bu da erkek kuaförlerinin işlerini azaltmıştı. Ancak IŞİD terör örgütü üyelerini gören vatandaşlar, bu vahşeti yaşatan insanlara benzemek istemedi. Gaziantep’te ve Türkiye’nin çeşitli illerinde hemen hemen her gün uzun sakallı IŞİD üyesi yakalanıyor. Tepki çekmemek isteyen vatandaşlar sakallarını sevmelerine rağmen kestirmeye başladı. Yani IŞİD, sakal modasını vurdu. Ama bizim işlerimizi açtı” diyorlar.

Mehmet Torun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?