USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İnşaat müteahhitlerinde “Kantar” sesleri

Gaziantep inşaat müteahhitleri Derneği Başkan Adayı Ömer Kantar, Mega Haber Koordinatörü Arif Kurt’u ziyaret etti.

İnşaat müteahhitlerinde “Kantar” sesleri
12-01-2021 19:12
12-01-2021 19:42
Google News
Önümüzdeki günlerde yapaılması plandan genel kurulda İnşaat müteahhitleri Dernek Başkanlığı’na aday olan Ömer Kantar, 
“Yenilikçi inşaat müteahhitleri olarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın, ülkemiz ve memleketimiz adına itibarını ve müteahhitlik mesleğini daha iyi seviyelere taşıyabilmek için Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmaya karar verdim.” dedi.


Mesleğin saygınlığını artıracağız.

“Sorunlarımızı biliyorum” diye konuşan Kantar şöyle devam etti; “Mesleğin içerisinden gelen birisiyim. Geçmiş dönemlerde, derneğimizin ve çatı kuruluşumuz İMKON’un yönetim kademelerinde görev yaptım. Şahsım ve ekibimiz, yönetime geldiğimiz takdirde tüm paydaş meslek odaları ile birlikte mesleğin en iyi seviyelerde temsil edilebilmesi ve mesleğimizin saygınlığının artırılması için gereken özveri ve emeği tüm gücümüzle vereceğiz.”


Son zamanlarda müteahhitlik mesleğiyle ilgili ciddi sıkıntılar yaşandığını kaydeden Kantar; “Yaşanan bu sıkıntıların hem dile getirilmesi hem de çözümü yönünde tüm paydaşlarımızla birlikte çalışarak sonuç almak istiyoruz. Devamında sesimizin daha gür çıkması için Çevre Şehircilik Bakanlığı nezdinde çatı kuruluşumuz olan İMKON ile beraber mesleğimizi ilgilendiren konularda fikir paydaşı olmak istiyoruz.
Bu konular ve mesleğimizi ilgilendiren tüm problemlerin çözümü için Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği yönetimine ekibimle beraber talibiz”diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?