USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İlkokul öğrencilerinden önemli proje

Gönül Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu öğretmenlerinden Belgin Ataş, İtalya, Romanya, Makedonya, Gürcistan ve Türkiye bağlantılı olarak yürüttükleri Digital Footprints( Dijital adımlar) e-Twinning projesinin tamamlandığını projenin de Avrupa Kalite Ödülü başvurusu yaptığını açıkladı.

İlkokul öğrencilerinden önemli proje
14-04-2022 14:12
14-04-2022 14:14
GAZİANTEP
Google News
ULUSLARARASI BİR PROJE
Avrupa' da ilgi odağı olan e-Twinning Paltformu'nda yerini alan okulda projenin ilk olması sebebiyle veliler büyük ilgi gösterdi. Proje hakkında yazılı açıklama yapan Gönül Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu öğretmenlerinden Belgin Ataş, şu bilgileri paylaştı: “ Projemiz uluslararası bir projedir. Beş farklı ülkeden okulların ve ilimizden dört farklı okulun katılımıyla yürütülmüştür. Kurumlarda uygulanan farklı dijital ve teknolojik uygulamalar, Ülker arasındaki işbirliği noktasında fikir alışverişi yapılarak etkinlikler planlanmıştır. İnternetin doğru amaçlı kullanımı, sosyal medyanın etkinliği, okullarda eğitim öğretim alanında dijital uygulamaların arttırılması ve yaygınlaştırılması amaçlanmıştır. Bu noktada Gaziantep Valisi Davut Gül’e projeyle ilgili bilgi verilmiştir. Okullarda planlanan etkinlikler yaygın bir şekilde yürütülmüştür. Online meetinglerle yabancı ortaklarla aylık görüşme yapılmıştır.”
ETKİNLİKLER İNGİLİZCE PLANLANDI
Projenin Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu, Bahattin Kayalı İlkokulu, Olcay Külah Ortaokulu ve Ali Tutkun ilkokulu öğretmenleri tarafından yürütüldüğünü açıklayan Ataş, “Projemizin yürütülmesi aşamasında, öğrencilerin dil gelişimi de düşünülerek etkinlikler İngilizce planlanmıştır. Öğrencilerimiz İngilizce olarak hava durumu haber sunumu, makale yazımı, internetin doğru amaçlı kullanımı, güvenli internet, online bağlantılar ve dijital etkinlikler noktasında önemli kazanımlar elde etmişlerdir. İtalya,Romanya,Makedonya,Gürcistan ve Türkiye bağlantılı olarak yürüttüğümüz Digital Footprints( Dijital adımlar) e-Twinning projemiz tamamlanmış olup, Avrupa Kalite Ödülü başvurusu yapılacaktır” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?