USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

İdlib üst seviyede görüşüldü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in dün Türkiye’den Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan’ın yer aldığı heyeti ağırlamasında Suriye’de olası yeni askeri operasyonun görüşüldüğü belirtildi.

İdlib üst seviyede görüşüldü
25-08-2018 19:54
Google News
Sputnik’te yer alan habere göre, Moskova’da dün Türk günü yaşandı. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Türk mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu, Savunma Bakanı Sergey Şoygu ise Türk mevkidaşı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’la görüşmelerde bulundu. Sonra hep birlikte Kremlin’de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in huzurunda tekrar bir araya geldiler. Görüşmeye Putin’in Suriye Özel Temsilcisi Aleksander Lavrentiev de katıldı.

 

Putin’in Kremlin’de Türk heyetiyle yaptığı görüşmenin, birkaç haftadır askeri bir operasyon için hazırlıkların yürütüldüğü Suriye’nin kuzeybatısındaki Idlib vilayetine odaklandığı belirtildi.

 

Görüşmeler, Ankara’nın Moskova’ya 3 milyon insanın yaşadığı İdlib’deki savaşın insani felakete neden olabileceğine dair yaptığı ikazların ardından geldi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?