USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İBB'nin tarihi Taksim Meydanına koyduğu ATM'ler büyük tepki çekti

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin tarihi Taksim Meydanın tam ortasına koyulmasına izin verdiği ATM'ler büyük tepki çekti. ATM alanların adeta tarihi meydanı işgal ettiğini belirten vatandaşlar, ATM'lerin kaldırılmasını istedi. Öte yandan İBB yönetimi yaptıkları açıklamad

İBB'nin tarihi Taksim Meydanına koyduğu ATM'ler büyük tepki çekti
10-02-2021 13:16
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi önüne konulmasını izin verdiği ve daha sonra gelen tepkiler üzerine kaldırılan ATM alanlarını bu kez Taksim Meydanı'ndaki metronun girişine taşıdı.

Yerli ve yabancı milyonlarca turisti ağırlayan Tarihi Taksim Meydanın tam ortasına konulan ATM'lere vatandaşlar büyük tepki gösterdi. ATM'lerin meydana yakışmadığını söyleyen vatandaşlar , tarihi dokuya zarar verildiğini ve insanların dinlemek için oturduğu bankların kaldırılarak ATM alanlarının konulduğunu belirtti.Öte yandan İBB yönetimi daha önce internet üzerinden yaptığı oylamada Taksim Meydanının nasıl olması gerektiğine vatandaşların karar vereceğini belirtmişti. İBB'nin vatandaşların seçtiği projeye uygun olmayarak meydanın tam ortasına ATM dikmesi verilen sözün tutulmadığını gösterdi. Öte yandan havadan drone ile çekilen görüntülerde ATM'lerin tarihi meydanda görüntü çirkinliği oluşturduğu gözlendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?