USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Huzurumuzu bozmayın diyen MHP’li Taşdoğan’a, CHP il Başkanı Neşet Uçar’dan yanıt; “Gaziantep huzurlu bir şehir değil.”

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet UÇAR, MHP milletvekili Muhittin Taşdoğan’ın yaptığı açıklamalara, “ Gaziantep huzurlu bir şehir değil” ne denmek istediği anlaşılmayan bir yanıt verdi.

Huzurumuzu bozmayın diyen MHP’li Taşdoğan’a, CHP il Başkanı Neşet Uçar’dan yanıt; “Gaziantep huzurlu bir şehir değil.”
09-12-2021 17:25
09-12-2021 17:45
GAZİANTEP
Google News
CHP İl Başkanı Uçar açıklamalarında; halktan kopuk yaşayan iktidar mensuplarının kendi şaşaalı yaşamlarına aldandıklarını, vatandaşları da kendileri gibi zannettiklerini belirtti.
 
CHP İl Başkanı Uçar Taşdoğan’ın sözlerine yönelik yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;
Bizim İçin Asıl Olan Halkımızın Ne Söylediğidir.
 Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gerçekleştirdiği Şanlıurfalılar Buluşması iktidar çevrelerinin rahatını bozdu, huzurunu kaçırdı. Genel Başkanımıza ve partimize vatandaşlarımızın artarak devam eden teveccühü, içinde bulunduğumuz kriz ortamında CHP umut olarak görmesi birilerini rahatsız etmiş olabilir. Bizim için asıl olan halkımızın ne düşündüğüdür.
 Halktan kopan iktidar mensupları, kendi şaşaalı dünyalarına kapılıp gittikleri için yurttaşlarımızın halinden habersiz olduklarını bir kez daha gösterdiler. İktidar mensupları kendi yaşam ve çevrelerinden başka kimseyle ilgilenmedikleri için milletimizi de kendileri gibi zannediyorlar.
 
Ne Yaparsanız Yapın Geliyor Gelmekte Olan
 
Üzülerek söylüyorum ama gerçek böyle değil. Gaziantep huzurlu bir şehir maalesef değil. Gaziantep yurttaşlarımızın rahat içerisinde yaşayabildikleri bir şehir hiç değil. Bunları görebilmek için alim olmaya gerek yok. Ziyaret ettiğimiz her esnafımız, elini sıktığımız her yurttaşımız huzursuzluğunu açıkça dile getiriyor. Memlekette ne huzur ne de refah bırakmadınız.
 
 Milletimizin sizden hesap soracağı gün yaklaşıyor. Sandık ufukta göründükçe korkularınız artıyor çünkü partiniz baraj altında. Bu gerçeği örtmek için akıl dışı senaryolar uydurup, hayal ürünü teoriler üretiyorsunuz ancak nafile GELİYOR GELMEKTE OLAN!”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa ziyareti öncesi Gaziantep’te ‘Urfa Sıra Gecesi’ eşliğinde Şanlıurfalı kanaat önderleriyle buluştu. Bu buluşmayla ilgili konuşan ve Gaziantep üzerinden Türkiye’de ayrıştırıcı oyunların sahnelenmeye çalışıldığını vurgulayan MHP Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, “TÜİK verilerine baktığımızda Gaziantep’te en çok Şanlıurfalı hemşerilerimiz yaşamaktadır. Yaklaşık 350 bin Şanlıurfalı hemşerilerimiz ile yıllardır, huzur ve kardeşlik içinde hiçbir ayrım yapılmaksızın yaşamakta olan büyük bir aileyiz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep ziyaretinde kendini bilmezler tarafından durup dururken ortaya atılan ‘Gaziantep’te Şanlıurfalılar dışlanıyor’ algısını oluşturmak, ülkemiz üzerinde kurdukları hesapları Gaziantep’imiz üzerinde de oynamaya çalıştıklarının göstergesidir.
Gazi şehrimize birçok Şanlıurfalı iş adamı yatırım yapmakta, birçok işçi emek vermektedir. Hatta birçok muhtar, ilçe başkanı, il başkanı, belediye başkanı, milletvekili ve siyasetçi bu şehrin her ferdine ayrım yapmaksızın hizmet etmektedir. Gaziantep, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, her dünya görüşünden, her mezhepten, her meşrepten insanıyla büyük ve huzurlu bir şehirdir. İyi bilinsin ki; Gaziantep’in huzuruna yönelik algı operasyonları yaptırmayız. Bu topraklarda bin yıldır birlik içerisinde, kardeşlik içerisinde yaşıyoruz. Bunun altına dinamit koymaya çalışmak ihanettir.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?