USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hırsızlık zanlısı kadınlardan birinin hamile olduğu ortaya çıktı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde ev sahibi kadının ağzını kapatarak, odaya kilitlediği iddia edilen 2 hırsızlık zanlısı kadın, polise yakalandı. Tutuklanan zanlılardan birinin hamile olduğu ortaya çıktı.

Hırsızlık zanlısı kadınlardan birinin hamile olduğu ortaya çıktı
17-12-2016 15:34
Google News
İddiaya göre, Gaziantep’in Nizip ilçesine bağlı Sultan Abdulhamit Mahallesi Ali Erdoğan Sokak üzerindeki bir apartmana giren Selma U(29) ve Yonca K., gözlerine kestirdikleri bir dairenin kapısını tornavida kullanarak açtı. O sırada içeride uyumakta ve yalnız olan ev sahibi Emel K.’nin sesi fark etmesi üzerine odasından çıkarak, salona geçti. Bir anda ev sahibi ile karşılaşan hırsızlık zanlısı kadınlardan biri eliyle ev sahibi Emel K’nin ağzını kapattı. Korkuttukları ev sahibini odaya kilitleyen zanlılar, evde değerli eşyaları ayarladılar. Bu sırada odada kilitli kalan ev sahibi, odanın içerisinde bulunan pencereyi açarak, çığlık attı. Kadının çığlık ve yardım talebini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen Nizip ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, o sırada binadan kaçmak isteyen iki kadını yakalayarak gözaltına aldı.

’"

Daha önceden hırsızlık kaydı bulunduğu öğrenilen Selma U ve Yonca K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen her iki kadın ‘’Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma ve Hırsızlık girişiminden’’ dolayı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan kadınlardan Selma U’nun 6 aylık hamile olduğu da ortaya çıktı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?