USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hayırsever depremzedeye anahtarı verdi gitti

AK Parti Ankara İl Başkanlığınca hayata geçirilen ‘Evim Evindir’ projesiyle depremde evi yıkılan vatandaşlara yuva olmaya devam ediyor.

Hayırsever depremzedeye anahtarı verdi gitti
16-02-2023 12:29
Google News

AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nın “Evim Evindir” kampanyasına destek vererek ismini vermek istemeyen bir hayırsever evinin kapılarını depremzedelere açtı. Elbistan’da evi yıkılan Meral Yıldırım, evinin kapısını kendilerine açan hayırseverin anahtarı verip gittiğini söyledi.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi vuran yüzyılın felaketinde deprem bölgesinden Ankara'ya getirilen depremzedeler için sıcak yuva bulma çabaları sürüyor. AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nın başlattığı “Evim Evindir” kampanyası yaralara merhem oluyor. Son olarak Elbistan’da terzi dükkanı işleten Özgen Yıldırım ve eşi Meral Yıldırım yeni yuvasına kavuştu.

Elbistan’da evi yıkılan Meral Yıldırım, evinin kapısını kendilerine açtığı için hayırsever ev sahibine de teşekkürlerini ileterek, bu projeyle birlikte, depremde mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceğine inandığını belirtti.

Meral Yıldırım: “Recep Tayyip Erdoğan elinden geleni yapıyor. Memnunuz. Yardım çok gidiyor. Elbistan’da yardım gitmeyen hiçbir yer yok. Yardım gidiyor. Devlet elinden geleni yapıyor. Devlet her yere yetişmeye çalışıyor. Ben devletimden memnunum. Cumhurbaşkanımızdan dileğimiz evlerimizi yapıp, bizi evlerimize yerleştirmesini istiyoruz. Millet, devlet el ele hepimiz bir olmalıyız. Halkımız da kenetleniyor” diye konuştu.

Depremzede Özgen Yıldırım ise devletin şefkatli bir ana gibi olduğunu ifade ederek diyerek, devletin kendilerine sahip çıktığını, yapılan yardımlardan memnun olduklarını vurguladı. Yıldırım, “Başımıza gelen bu felakette devlet hep yanımızdaydı. O anı ancak yaşayanlar bilebilir. O dakikaları felaketi birebir yaşamak çok zordu. Çok şükür aile olarak bir can kaybımız olmadı. Büyük badireler atlattık. Devletimizden, Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Bize çok güzel imkanlar sunuldu. Gariplerin, yetimlerin koruyucusu oldu. Böyle bir devlet başkanını Allah herkese nasip etsin” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?