USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hayata Şehitkamil’in imkanlarıyla tutundu

Fatma Şakzucu, yaşadığı talihsiz kazanın ardından Şehitkamil Belediyesi Pir Sultan Aile Merkezi’nin sağladığı imkanlarla hayata tutunduğunu ve özgüvenini yeniden kazandığını söyledi.

Hayata Şehitkamil’in imkanlarıyla tutundu
07-12-2015 12:36
Google News
Şehitkamil Belediyesi, insanlara umut olmayı sürdürüyor. 3 çocuk annesi 36 yaşındaki Fatma Şakzucu, 3 buçuk yıl önce evinde meydana gelen bir yangında yandı. Yüzü ve vücudunun büyük bölümü yanan Fatma Şakzucu, talihsiz kazanın ardından hayata küstü. Fatma Şakzucu, daha sonra Şehitkamil Belediyesi Pir Sultan Aile Merkezi’nin sağladığı imkanlardan faydalanmaya karar verdi ve bilgisayar, mefruşat ve açık öğretim kurslarına katıldı. Pir Sultan Aile Merkezi Aile Danışmanlığı’ndan psikolojik destek alan Şakzucu ve çocukları, şimdi geleceğe daha güvenle bakabiliyor.


YÜRÜRKEN KAFAM ÖNE EĞİK, GÖZLERİM YERDEYDİ



Yaşadığı sürece ilişkin bilgi veren Fatma Şakzucu, “Talihsiz bir kaza geçirdim. Talihsiz kazanın üzerinden 3 yıl geçti. Yüzüm ve vücudumun büyük bir bölümü yandı. Yandıktan sonra ilk zamanlarda çok içime kapanıktım. Dışarı çıkmaya çekinirdim. İnsanlardan kaçardım. Çocukların bana bakış açısı farklıydı. Çocuklar benden ürkerlerdi. Yaşı büyük insanlar da benden ürkerdi. Yürürken kafam öne eğik, gözlerim yerdeydi. İnsanlardan utanırdım. Yangın kazasını yaşadığım ilk zamanlarda çok kötüydüm” dedi.


KENDİME OLAN ÖZGÜVENİMİ GERİ KAZANDIM



Geçirdiği tedavi sürecinin ardından Pir Sultan Aile Merkezi’ni kullanmaya başladığını belirten Fatma Şakzucu, “Talihsiz kazanın ardından Şehitkamil Belediyesi Pir Sultan Aile Merkezi’ne geldim. Pir Sultan Aile Merkezi Aile Danışmanlığı’ndan psikolojik destek aldım. Kendime olan özgüvenimi geri kazandım. Çocuklarım da psikolojik destek aldı. Şehitkamil Belediyesi Pir Sultan Aile Merkezi’nin çok faydasını gördüm” diye konuştu.


BEN BURADA ÇOK MUTLUYUM



Kendi durumunda olanlara seslenen Şakzucu, “Şehitkamil Belediyesi Pir Sultan Aile Merkezi’ni herkese tavsiye ederim. Benim durumumda olan kişiler bu tür sosyal tesisleri kullansın. Kendilerini eve kapatmasınlar. Burada eğitim görüyorum, kendimi geliştiriyorum. Yaşın büyük, annesin diye hiçbir şey yapamazsın şeklinde bir kanun yok. Her şeyi çabalayarak elde edebilirsiniz. Yer ki kişi kendini bırakmasın. Ben burada çok mutluyum. Tüm bayanlara burayı tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.


BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM



Pir Sultan Aile Merkezi’nin sağladığı imkanları kullandıktan sonra hayata tutunduğunu ve etrafındaki kişilerin kendisine olan bakış açısının değiştiğini dile getiren Fatma Şakzucu, “Buradaki hocalarım, arkadaşlarım bana çok sıcak davranıyor. Hocalarım ve arkadaşlarım sevecenler, benden ürkmüyorlar. Moral çok önemli. Çocuklarının sana davranışı çok önemli. Kendini eğitimli bir anne olarak görürsen daha farklı oluyor. Çocuklarım annem eğitimli diyor. Cahil demiyor. Her şeyi bilmek çok güzel. Bizim için böyle güzel sosyal tesisler açtığı için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?