USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hatipoğlu’ndan Özaydın’a hayırlı olsun ziyareti

Gaziantep İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Hatipoğlu’ndan  Özaydın’a hayırlı olsun ziyareti
11-11-2020 14:39
Google News

GAÜN’den yapılan yazılı açıklamaya göre, rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, GAÜN ile GİBTÜ arasında yapılabilecek iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildiren Prof. Dr. Arif Özaydın, GİBTÜ ile el ele vererek iş birliklerini güçlendirmeye yönelik çalışmalar yürüteceklerini aktardı. 

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ise Prof. Dr. Arif Özaydın’ın Gaziantep için bir şans olduğunu belirterek, "Hocamız hem Gaziantep Üniversitesine hem de Gaziantep’e önemli değerler katacaktır. Özaydın’ın çok başarılı olacağına inanıyorum. Yeni bir vizyonla arzu edinilen ve bugüne kadar gerçekleşmemiş birçok çalışmayı gerçekleştirmek için iş birliği içerisinde olacağız. Ülkemizin geleceği için hep beraber elimizi taşın altına koyacağız. Gençlerimizi seviyoruz, onlara baba şefkati ile yaklaşmaya gayret edeceğiz." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?