USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hatay'da Özel Harekat yağmacıları yakaladı! Linç girişimi...

Hatay'da deprem bölgesinde yağma ve hırsızlık yapan kişilere Jandarma ve Özel Harekat müdahale ediyor. 300’den fazla kişi gözaltına alındı.

Hatay'da Özel Harekat yağmacıları yakaladı! Linç girişimi...
10-02-2023 17:15
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yağmacılık yapanlara da, bu acıyı siyasi yağmaya dönüştürmek isteyenlere de müsaade etmeyeceğiz." açıklamasının ardından deprem bölgesinde düğmeye basıldı

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Hatay'da araçla yolu keserek yardım tırlarını gasp eden yağmacı grup, bölgeye giden Özel Harekat Polisleri tarafından gözaltına alındı.

LİNÇ GİRİŞİMİ

Deprem bölgesinde boşaltılan veya sahipleri vefat eden evlere girerek yağmacılık yapanlar Jandarma ve Özel Harekat ekipleri tarafından yakalandı. Vatandaşlar ise yağmacıları linç etmek istedi.

ENKAZDA ÇALIŞANLARIN TELEFONLARI ÇALMAYA KALKTILAR

Hatay'da enkaz altında kalan canları çıkarmak adına canhıraş bir mücadele gösteren görevlilerin cep telefonlarını çalmaya kalkışan 3 kişi Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gaziantep Güzelyurt Mahallesinde depremden faydalanarak hırsızlık yapan yağmacı K.K.. suç üstü yakalanarak tutuklandı.

Deprem bölgesinde mucize kurtuluşlar! 108 saat sonra peş peşe güzel haberlerDeprem bölgesinde mucize kurtuluşlar! 108 saat sonra peş peşe güzel haberler

Sahil Güvenlik duyurdu: 130 saat uçuş gerçekleştirildi!Sahil Güvenlik duyurdu: 130 saat uçuş gerçekleştirildi!

Deprem felaketinde can kaybı ve yaralı sayısı arttı! 2 ilin ardından 3 ilden de haber varDeprem felaketinde can kaybı ve yaralı sayısı arttı! 2 ilin ardından 3 ilden de haber var

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: MÜSAADE ETMEYECEĞİZ!

Yağmacılarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yağmacılık yapanlara da bu acıyı siyasi yağmaya dönüştürmek isteyenlere de müsaade etmeyeceğiz. Rabbim insanımızı bir daha böyle ağır imtihanlarla karşı karşıya bırakmasın." açıklamasında bulunmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?