USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Hastanede görüntülendi! Sevenlerini korkuttu

Sezonun merakla beklenen dizisi 'Mevlana'nın oyuncu kadrosuna dahil olan Bülent İnal, önceki gün Maslak Acıbadem Hastanesi'nde görüntülendi. Bülent İnal'ın nesi var? İşte detaylar...

Hastanede görüntülendi! Sevenlerini korkuttu
07-12-2021 23:26
Google News

Önemli bir şeyinin olmadığı ve rutin kontroller için hastaneye geldiğini ifade eden İnal, yeni projesiyle ilgili olarak, "Dönem projelerini tercih etmenizde özel bir neden var mı?" sorusuna, "Aslında Payitaht Abdülhamid'den sonra uzun bir süre dinlenmek istiyordum.

Fakat proje o kadar güzeldi ki kendimi Konya'da çekimlerde buldum. İstanbul'dan, evimden uzak olmam zor olsa da iyi bir projede yer alıyor olmam beni mutlu ediyor." cevabını verdi.

BÜLENT İNAL KİMDİR?

Bülent İnal, 19 Mayıs 1973 tarihinde Şanlıurfa'da doğmuştur. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur. 2000 yılında rol aldığı Dikkat Bebek Var dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Bülent İnal; Urfalıyam Ezelden, Payitaht Abdülhamid, Tatar Ramazan, Babam ve Ailesi, Bir Çocuk Sevdim, Bitmeyen Şarkı, Ihlamurlar Altında, Bir Aşk Hikayesi, Kurşun Yarası gibi birçok projede yer almıştır.

Hastanede görüntülendi! Sevenlerini korkuttu Hastanede görüntülendi! Sevenlerini korkuttu Hastanede görüntülendi! Sevenlerini korkuttu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?