USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Hamza Dağ'dan Akşener'in sözleri sonrası muhalefete eleştiri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Akşener'in açıklaması üzerinden muhalefeti eleştirdi. Dağ, 'Milletimizle birlikte yaralarımızı sarıyoruz. Onlar ise siyaseten ön plana çıkma ve 'Ortağına' çelme takma derdinde' dedi.

Hamza Dağ'dan Akşener'in sözleri sonrası muhalefete eleştiri
24-02-2023 20:02
Google News

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ittifak ortağı CHP'ye sert sözlerle yüklendi. 

Fox TV'de soruları yanıtlayan Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla Saraçhane'de mitinge katılması üzerine CHP'den gelen eleştirilere tepki gösterdi. 

Akşener, "Almanya'ya gitmesinde Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir problem yok. Yanında bulunan muhteremler, beni ararlardı... Hani Hande Fırat'la Sayın Erdoğan 15 Temmuz'da ettiydi ya. Sayın Kılıçdaroğlu beni arardı, ben onu halka gösterirdim. Bunu akıl eden kurmay zekadır. Sonuç, beceremediniz. Terbiyesiz, fırsatçı ben oldum" ifadelerini kullandı. 

Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi: Beceremediniz!Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi: Beceremediniz!

"MUHALEFETİN GÖZÜNÜ SİYASET HIRSI BÜRÜDÜ"

Türkiye'nin, Kahramanmaraş depremlerinin yaralarını sarmaya çalışırken Millet İttifakı'nda siyasi tartışmaların bu şekilde gündeme gelmesi tepkiyle karşılandı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bu ülkenin insanı, gözünü siyaset hırsı bürüyen menfaat odaklı muhalefeti hak etmiyor" dedi. 

Türkiye'nin yaraları sarmaya çalıştığını hatırlatan Dağ, "Onlar ise siyaseten ön plana çıkma ve 'Ortağına' çelme takma derdinde" görüşünü dile getirdi. 

Asrın felaketini yaşadık ve milletimizle birlikte yaralarımızı sarıyoruz.

Onlar ise siyaseten ön plana çıkma ve “Ortağına” çelme takma derdinde.

Bu ülkenin insanı, gözünü siyaset hırsı bürüyen menfaat odaklı muhalefeti hak etmiyor. Yazıklar olsun! pic.twitter.com/3QmUkYPYru

— HAMZA DAĞ (@avhamzadag) February 24, 2023
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?