USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Halit Acar, İş Konseyleri Genel Kurulunda konuştu

Merkezi Gaziantep’te bulunan Acarsan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Halit Acar, DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanlığına yeniden seçilmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Acar; Yapılan faaliyetlerin üstüne daha güzel faaliyetler eklemeyi planlıyorum” diye kaydetti.

21-01-2022 15:36
21-01-2022 15:55
GAZİANTEP
Google News

Türkiye - Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, İş Konseyleri 2021 yılı Seçimli Olağan Genel Kurullarında açıklamalarda bulundu.

Gelecek süreçte iki ülke arasındaki görüşmeler devam edecek diye belirten Acar; “Gelecek dönemde çok güzel işler yapacağız. Önce ki dönemimizde Emin Başkanımız çok güzel faaliyetlerde bulundu. Bende bu faaliyetlerin üstüne daha da güzel faaliyetler eklemeyi düşünüyorum. inşaat sektörü, enerji sektörü ve Irak ile ilgili yatırım planlamalarında güzel projeler yapmayı planlıyorum. Geçen dönem İstanbul, Bağdat ve Erbil’de fuarlarımız oldu. İki ülke arasına baktığımız zaman özellikle bu zamanlarda çok güzel günler geçiriyoruz.  Geçen dönemlerde Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi Ankara’ya gelmişti. Çok güzel bir görüşme olmuştu. Bu gelecek süreçte iki ülke arasındaki görüşmeler devam edecek” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?