USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Hakkari'de evlat nöbeti 17. haftasında

Hakkari'de PKK'lı teröristlerce evlatları dağa kaçırılan aileler, HDP İl Başkanlığı önündeki eylemlerini bu hafta da sürdürürken, tümen binasından ailelerin sesini gene müzikle bastırıldı.

Hakkari'de evlat nöbeti 17. haftasında
24-09-2021 15:56
Google News
Cumhuriyet Caddesi'nde müşterek araya mevrut yıldırı mağduru aileler, ellerinde "Kahır olsun, Çocuklarımızı art verin, PKK kaybedecek anneler kazanacak" çarpıcı sözleri attılar.

Ellerindeki mukayyet pankart, döviz ve evlatlarının fotoğrafları ile HDP binası önüne denli revan anneler eylemlerinin 17. haftasında da yıldırı örgütü PKK ile HDP'ye reaksiyon gösterdiler.

Dağa kaçırılan evlatlarının fotoğrafını yayınlayan anneler çocuklarımızı art verin dedi. HDP binasında çalınan faziletli ünlü musiki ise annelerin sesleri bastırıldı.

Eşinin kardeşi PKK çeşidinden dağa kaçırılan Leyla Çiftçi, kadro hesabına icra ettiği açıklamada, kandırılarak dağa kaçırılan çocuklarına karşılaşmak düşüncesince Hakkari anneleri ve hanımları şekilde toplandıklarını söyledi.

Çiftçi,” Buradan çağrımızdır, bedeniyle yanımızda olmayıp gönülleri ve düşünceleri bizlerle beraberce bulunan her insana sesleniyoruz; bize katılın, bu muhik davamızı beraberce büyütelim, beraberce çocuklarımızla bahtiyar yarınlara kavuşalım. Bizler katiyen pes etmeyeceğiz. Evlatlarını çıyan yıldırı örgütünün elinden kurtarmaya etkin dört başı mamur ana ve babalara selamlarımızı iletiyor ellerinden öpüyoruz" dedi.

Terör örgütü PKK ve HDP aleyhine çarpıcı sözler atan aileler, müşterek müddet yurt eylemi yaptıktan sonradan ayrıldı.

Feyzullah Taş

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?