USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Haberimiz ses getirdi! Yetkililer yaşlı amca için harekete geçti

Gaziantep’te yaşlı adamı buz gibi havada soğuk su ile yıkama görüntüleri büyük tepki toplayınca yetkililer duruma el attı. Gaziantep Mega Haber’in de takipçilerine duyurduğu haber kısa sürede tüm Türkiye’de en çok konuşulanlar arasına girdi.

Haberimiz ses getirdi! Yetkililer yaşlı amca için harekete geçti
28-01-2017 15:03
Google News
Büyük tepki toplayan olay, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı Hoşgör Mahallesi’nde yaşandı. Sosyal medyada yayınlanan yaşlı adamı buz gibi havada soğuk su ile yıkama görüntüleri, yalnızca Gaziantep’te değil tüm Türkiye’de büyük tepki topladı.

Gaziantep Mega Haber’in de takipçilerine duyurduğu haber ses getirdi.

’"

YETKİLİLER SESSİZ KALMADI

Büyük tepki toplayan olay ile ilgili Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yaşam Evi ekipleri harekete geçti. Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğ’üne de haber verildiği ve ASP İl Müdürlüğü’nün yaşlı amcayı kendi birimlerine alarak misafir edeceği öğrenildi.

Yetkililer tarafından görevlendirilen bir sosyolog ise yaşlı amca ile görüşüp gerekli çalışmaları başlattı.

’"

GÖRÜNTÜLER BÜYÜK TEPKİ TOPLAMIŞTI

Gaziantep’in Hoşgör Mahallesi’nde çekildiği ileri sürülen görüntülerde, alzheimer hastası olduğu ileri sürülen 85 yaşındaki adam, altını kirlettiği gerekçesiyle pijaması çıkarttırılıyor. Yaşlı adamın havanın soğuk olduğunu söylemesine rağmen yanındaki kadın tarafından musluğa hortum bağlanarak su açılıyor. Kadın ısrarla hortumu yaşlı adama tutmaya devam ediyor. Kadına tokat atmaya çalışan yaşlı adam bu sefer kadından tokat yiyor.

’"

MEGA HABER MERKEZİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?