USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Gürültünün ardından dışarıya çıkan vatandaşlar gördüğü manzara karşısına şoke oldu

Sarıyer'de müşterek pikap sürücüsü, sokaktan geçe otopark halindeki 6 vasıtaya dokunca verdi. Kamyonetin otopark halindeki araçlara çarpa çarpa geçmiş olduğu o anlamış olur ise düzenlilik kamerasına yansıdı. Araçları dokunca gören vatandaşlar, zararlarının karşılanması

Gürültünün ardından dışarıya çıkan vatandaşlar gördüğü manzara karşısına şoke oldu
24-09-2021 09:42
Google News
Olay, esbak tün ezanı saatlerinde Sarıyer Pınar Mahallesi Dişbudak Sokak üstünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası öğrenilemeyen pikap sokakta ilerlediği esnada otopark halindeki araçlara çarparak uzaklaştı. Dışarıdan mevrut gürültüyü duyan vatandaşlar vaziyeti manşet ekiplerine salık verdi. Sokağa indiklerinde araçlarındaki hasarı gören vatandaşlar şok geçirdi.

Vatandaşlar yetkililere seslenerek araçlarının zararlarının giderilmesini istedi. Arabası dokunca gören Kemal Yılmaz “Saat 19.30'da eve geldim. İşten geldim, oturdum sofraya aşındırmak yiyecektik. O esnada ortak nağme duyduk motosiklet devrildi zannettim. Hızlı geçiyordu. Bir kalktık baktık kamyon gidiyordu. Kamyon giderken etraflı araçlara vura vura gidiyordu. Yetişemedik plakayı da göremedik. Kameralar da tün ezanı bulunduğu düşüncesince plakayı çekmiyor lakin fon var. Resimleri filan var. Sol aynayı ve sol tarafı meşbu götürmüş. Aşağı fevk 15-20 bin liralık hasarı var. Yetkililerden çağrımız bu otomobilin bulunması” dedi.

“Ben bunu kaskoda yaptırmaya kalkarsam 25 bin TL üstünde hasar var”

Lüks otomobilinin erkete aynası alıngan Mustafa Bayrak ise, “Evde oturuyorduk ve ortak patırtıya çıktık lakin arabayı bulamadık, göremedik. Sonra ayrıntılar ile kameralardan çıkardık görüntüleri. Plakayı bulamıyoruz. Bir kamyonet, hurdacı kamyoneti. Beyaz ortak araç. Kasti halde etraflı otomobillere sürte sürte gitmiş.

Şu an ego bunu kaskoda yaptırmaya kalkarsam 25 bin TL üstünde hasar var. Ben bu aracımın hasarının karşılanmasını isterim ortak şekilde. Aracın bulunmasını istiyorum. Bizim bu mahallede hiç kimseye ortak zararımız ziyanımız yok. Burada 45 senedir oturan komşularız. Herkes bizi tanır mahalle içerisinde. Kimseye ortak saygısızlığımız yok. Husumetimiz bulunmayan lakin sebep bu otomobil gelip etraflı otomobillere çarpıp gitti kılıç onu anlayamadık” biçiminde konuştu.

O anlamış olur kamerada

Yaşanan kıyamet ise yakınlarda mevcut ortak düzenlilik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kamyonetin sokağa çabucak antre meydana getirdiği ardından otopark halindeki araçlara çarparak ilerlediği görülüyor. Polis ekipleri, kaçan pikap sürücüsünün tespit etmek düşüncesince çalışmalara başladı.

Davut Has - Mehmet Furkan Doğan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?