USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bölgedeki gazeteciler Diyarbakır’da buluştu!

Güneydoğu Yerel Gazeteciler Derneği öncülünde Diyarbakır’a gelen bölgedeki birçok Cemiyet Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, çeşitli temaslarda bulundu. İl Valisi Münir Karaloğlu ile DÜ Rektörü Mehmet Karakoç’u ziyaret eden gazeteciler, GYGD’nin düzenlediği dayanışma gecesine katıldı

Bölgedeki gazeteciler Diyarbakır’da buluştu!
25-03-2022 10:21
25-03-2022 12:01
GAZİANTEP
Google News
Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Siirt Mardin Batman Şırnak ve Kilis’teki Cemiyet Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a geldi. Basın mensupları, kentteki programlarına tarihi Sur İlçesini gezerek başladı.  
Ziyaretler gerçekleştirildi
Daha sonra Dicle Üniversitesi (DÜ) Rektörü Mehmet Karakoç’u ardından da Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’nun ziyaret etti. Ziyaretlerde yerel basının önemine dikkat çekildi.  
Bölge toplantısı yapıldı
Şehirdeki ziyaretlerini tamamlayan gazeteciler, Güneydoğu Yerel Gazeteciler Derneği (GYGD) tarafından organize edilen “Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Bölge Toplantısı”nı gerçekleştirdi.  Toplantıda, bölgedeki gazete ve gazetecilerin sorun ve sıkıntıları masaya yatırıldı. 
GYGD’den dayanışma gecesi
Bölge illerinden gelen Cemiyet Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, dün akşam saatlerinde ise kentteki basın mensuplarıyla dayanışma gecesinde bir araya geldi. GGC Lokali’nde Güneydoğu Yerel Gazeteciler Derneği öncülüğünde düzenlenen geceye, çok sayıda basın mensubu katıldı. Sıcak ve samimi bir sohbet ortamının yaşandığı gecede, sektördeki sorunlar tartışılarak, karşılıklı fikir alışı verişi yapıldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?